Mitä mieltä olet 3D:stä elokuvissa?

Erinomainen lisä, toivottavasti yleistyy (0)

0%
Aivan sama, elokuva on tärkein (0)

0%
Ihan turha, saisi häipyä kokonaan (0)

0%
Ääniä annettu yhteensä: 0


Valid HTML 4.01 Transitional

eXTReMe Tracker

RSS Uutiset  RSS Arvostelut   
Maanantai - 18.07.2016
KILPAILU ON PÄÄTTYYNYT: Matka onnen maahan: Osallistu Brooklyn- kilpailuun.

FilmiFINin ja Fox-Paramountin järjestämä Brooklyn -kilpailu on päättynyt. Voittajat löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Lahti ja Forssa. Paljon onnea kaikille voittajille. Näyttelijätär Saoirse Ronanin parhaaksi roolityöksi FilmiFINin lukijat äänestivät äärimmäisen niukalla enemmistöllä nimiroolin elokuvassa Hanna, kun taas toiseksi nousi elokuva The Atonement - Sovitus. Parhaaksi siirtolaisista kertovaksi elokuvaksi äänestettiin hienosti todellinen klassikko, Kummisetä ja nimenomaan sen toinen osa. Runsaasti ääniä saivat myös mm. District 9 ja Children of Men. Parhaaksi elokuvaksi, jonka nimessä maintaan maa tai paikkakunta, oli hajontaa todella runsaasti, sillä ääniä saivat mm. Nebraska, New Yorkin tuhon jälkeen vuonna 2019, Sin City, Gangs of New York, Fargo, Australia ja The China Sydnrome, eli Kiina-ilmiö. Voittajaksi valittiin lopulta toimituksen yhteisellä päätöksellä elokuvat, jotka kertovat Isosta Omenasta, sillä New Yorkiin sijoittuvat elokuvat saivat eniten ääniä.


Eletään vuotta 1952. Aristeleva ja hiljainen Eilis Lacey (Saoirse Ronan) asuu pienessä Enniscorthyn kaupungissa Irlannissa. Muutos ahdistavaan arkeen tulee mahdolliseksi kun Eilisin sisko Rose (Fiona Glascott) tarjoaa tälle järjestämäänsä matkaa onnen perässä rapakon taaksen, Yhdysvaltoihin. Brooklynissa ei elämä kuitenkaan ole heti herkkua raskaassa työssä, mutta ei aikaakaan kun kuvioihin pelmahtaa myös myös amerikanitalialainen suupaltti Tony Fiorello (Emory Cohen), joka silkalla sinnikkyydellään vie Eilisin sydämen. Vaan kun suruviesti saapuu vanhalta mantereelta ja pakottaa Eilisin katsomaan menneisyyteen, tämän on vihdoin, päätettävä takertuuko hän eiliseen vai päästääkö lopullisesti irti.

John Crowleyn Brooklyn on ajankuvaltaan akkuraatti romanttinen draama, jossa tunteet ovat aitoja ja ihmiset oikean kokoisia. Eilisin tarina on paitsi hauska, myös äärimmäisen koskettava, mutta tyystin ilman keinotekoisia mausteita tai makeutusta. Kehyskertomuksen avaimina ovat yhtä lailla niin itsensä löytäminen ulkoisten paineiden keskellä kuin myös ymmärtäminen siitä, mikä elämässä oikeasti on tärkeintä.


Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jonka palkintoina on 3 (kolme) Brooklyn -elokuvaa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä on mielestäsi näyttelijätär Saoirse Ronanin paras elokuva?
2. Mikä on mielestäsi paras siirtolaisista kertova elokuva?
3. Mikä on mielestäsi paras elokuva, jonka nimessä mainitaan jokin maa tai paikkakunta?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 25.07.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Perjantai - 08.07.2016
KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Lähde Pon matkaan ja osallistu Kung Fu Panda 3 -kilpailuun.

FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia Kung Fu Panda 3 -kilpailuun osallistuneita. Vastauksia tuli todella runsaasti, joiden joukosta löytyivät voittajat, jotka asuvat seuraavilla paikkakunnilla: Lempäälä, Joensuu ja Mustasaari.

Parhaaksi Kung Fu Panda -elokuvaksi FilmiFINin lukijat äänestivät ylivoimaisella äänienemmistöllä sarjan ensimmäisen elokuvan. Parasta animaatioelokuvien ääninäyttelijää etsittäessä hajontaa sen sijaan tuli yllättävänkin paljon, kun kunniaa ja mainetta keräsivät mm. Jonathan Taylor Thomas (Leijonakuningas/Simba), Tom Hanks (Toy Story/Woody), Robin Williams (Aladdin/pullon henki), Steve Carell (Itse ilkimys/Gru) ja Eddie Murphy (Shrek/Aasi). Listalle nousi myös suomalaisia ääninäyttelijöitä, joista parhaiten pärjäsi Jukka Rasilan versio Shrekin Aasina. Voittoon nousi kuitenkin lopulta Jack Black Kung Fu Panda -elokuvasta.

Yhtä lailla laajalla skaalalla äänestettiin kaikkien aikojen parhaasta animaatioelokuvasta, sillä ääniä saivat mm. kaikki Kung Fu Pandat, Henkien kätkemä, Naapurini Totoro, Lumikki ja seitsemän kääpiötä, Waltz with Bashir, Näin koulutat lohikäärmeesi 2, Frozen - Huurteinen seikkailu sekä lopulta niukalla enemmistöllä voittoon noussut Leijonakuningas.

FilmiFIN
ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita ja onnittelevat voittajia.

Kun henkimaailmaan kauan sitten karkotettu, mutta sieltä kierosti karannut, yliluonnollisia voimia hallitseva Kai (J.K. Simmons) kulkee pyörremyrksyn lailla läpi Kiinan, kukistaen ja varasten kaikkien Kung Fu -mestareiden chin, henkisen voiman, mestari Shizua (Dustin Hoffman) Jadepalatsissa opettajana varsin vaihtelevalla menestyksellä tuuraavalla pullealla Po-pandalla (Jack Black) on äkkiä muutakin murehdittavaa kuin aina vähissä olevat nuudelit. Kun hurja viisikkokin, Tiikeritär (Angelina Jolie), Mantis (Seth Rogen), Apina (Jackie Chan), Kurki (David Cross) ja Kyy (Lucy Liu), ovat enemmän tai vähemmän Kain vallassa, Pon on yhdistettävä voimansa kauan kadoksissa olleen oikean isänsä Lin (Bryan Cranston) ja koko pandakylän kanssa, kasvaa lohikäärmesoturiksi ja kukistaa pahan valta.

Jennifer Yuh Nelsonin ja Alessandro Carlonin kimppakeikka Kung Fu Panda 3 jatkaa kahden aikaisemman (2008 ja 2011) jalanjäljillä yhdistellen hassua kohelluskomiikkaa, huimia taistelukohtauksia ja viisaita itämaisia oppeja.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jonka palkintoina on 3 (kolme) Kung Fu Panda 3 -elokuvaa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

Lue myös elokuvassa Po-pandan isän äänenä esiintyvän Breaking Bad -tähden Bryan Cranstonin ekslusiivihaastattelu, yksinoikeudella vain FilmiFINissä. Haastattelun löydät kätevimmin suoraan täältä.

1. Mikä on mielestäsi paras Kung Fu Panda -elokuva?
2. Kuka on paras animaatioelokuvien ääninäyttelijä ja missä roolissa?
3. Mikä on mielestäsi kaikkien aikojen parhain animaatioelokuva?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 18.07.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Lauantai - 18.06.2016
Kilpailu on päättynyt: Puhdasta Bayhemia: Osallistu 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi -kilpailuun.

Voittajat löytyivät tälle kerralla seuraavilta paikkakkunnilta: Kirkkonummi, Tampere sekä Espoo. Onnea kaikille voittajille.

Äänestyksessä ohjaaja Michael Bayn parhaasta elokuvasta, voiton vei The Rock - paluu helvettiin kun kakkoseksi kiilasi Bad Boys 2. Paras tositapahtumiin perustuva sotaelokuva on FilmiFINin lukijoiden mielestä Tuntematon sotilas (se alkuperäinen) ja paras sotelokuva Pelastakaa sotamies Ryan. Kakkoseksi nousi Ilmestyskirja Nyt! ja kolmannen sijan sai Tuntematon sotilas.

FilmiFIN
ja Fox-Paramount kutsuvat sinut mukaan rankalle sotaretkelle huippuvaaralliseen Libyaan syksyllä 2012.

Kun diktaattori Muammar Gaddafi kuoli vuonna 2011, Libya joutui valtatyhjiöön ja alkoi monien maan sisäisten ryhmittymien taistelu, joka kasvoi lopulta sisällissodaksi. Vuonna 2012 USA:lla ei enää ollut Libyassa suurlähetystöä, vaan pieni diplomaattinen edustusto Bengasissa, Libyan toiseksi suurimmassa kaupungissa. Vain mailin päässä konsulaatista sijaitsi myös CIA:n salainen tukikohta The Annex, jonka virkailijoita suojasi kuuden miehen ryhmä yksityisen Global Response Staffin palkkalistoilla. Kun suurlähettiläs päättää syyskuun 11. päivänä vuonna 2012 pitää vahvasta vastustuksesta huolimatta julkisen tilaisuuden, koko helvetti räjähtää käsiin. Ansar al-Sharian ääri-islamistiset joukot saartavat niin konsulaatin kuin tukikohdankin, eikä maassa salaa olevilla operatiiveilla ole mahdollisuutta kutsua apua polittiisen selkkauksen pelossa.

Michael Bayn 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi on ultraväkivaltainen rekonstruktio todellisista tapahtumista Mitchell Zuckoffin kirjan pohjalta. Minuuttiaikataululla etenevä elokuva onnistuu luomaan hyvän vainoharhaisia jännitteitä tilanteessa, jossa vihollisen läsnäolosta ei väkijoukkojen keskellä voi olla varma ennen kuin joku avaa tulen, sillä niin ystävällismielisten joukkoon laskettava Helmikuun prikaati kuin armoton vihollinenkaan eivät pukeutuneet univormuihin, joista heidät olisi voinut tunnistaa. Julkituonti on tuttua Bayhemia aina värimaailmoja myöten. Toimintakohtauksissa on kineettistä energiaa muutamankin voimalaitoksen verran Bayn roiskiessa räjähteitä ja ruhjoutuvia ruumiita pitkin pitäjää. Touhu on pitkälti käsityötä digipommien sijaan, ja se tuokin verisiin yhteenottoihin aimo annoksen realismia.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä on mielestäsi Michael Bayn paras elokuva?
2. Mikä mielestäsi on paras tositapahtumiin perustuva sotaelokuva??
3. Mikä on mielestäsi paras sotaelokuva?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 27.06.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Torstai - 16.06.2016
Kilpailu on päättynyt: Kohellusta catwalkilla: Osallistu Zoolander 2 -kilpailuun.

Kilpailun voittajat löytyivät tällä kerralla seuraavilta paikkakunnilta: Kihniö, Oulu ja Helsinki. Onnea kaikille voittajille. Ben Stillerin parhaaksi elokuvaksi FilmiFINin lukijat äänestivät Tropic Thunderin ja kakkossijalle elokuvan Walter Mittyn ihmeellinen elämä. Owen Wilsonin parhaaksi elokuvaksi rankattiin Midnight in Paris.

FilmiFIN
ja Fox-Paramount toivottaa sinut tervetulleeksi muotimaailman pimeämpään puoleen ja osallistumaan kilpailuun, jossa palkintoina on Zoolander 2 -elokuvia, valitsemassasi formaatissa.

Vuonna 2001 yksi muotimaailman kuuluisimmista miesmalleista, ja maailman tyhmimmistä ihmisistä, Derek Zoolander (Ben Stiller) pelasti maailman ja passitti syntymäikävän muotimogulin Jacobim Mugatun (Will Ferrell) telkien taakse. Nyt, viisitoista vuotta myöhemmin, urotekoaan seuranneen katastrofin vuoksi erakoksi kauaksi catwalkeista vetäytynyttä Derekiä tarvitaan taas, kun joku salamurhaa maailman kauneimpia ihmisiä, joilla kaikilla on kuolinhetkellään naamallaan Zoolanderin tavaramerkki, Blue Steeliksi nimetty ilme. Interpolin muotiosaston etsivä Valentina Valencia (Penelope Cruz) rekrytoi Derekin ja tämän katkeran kollegan Hansel McDonaldin (Owen Wilson) mukaan attentaattien tutkintaan ja soluttautumaan takaisin muotimaailmaan, joka on kuitenkin varsin erilainen kuin 2000-luvun alussa.

Ben Stillerin ohjaama, ideoima ja tähdittämä Zoolander oli yllärihitti uuden vuosituhannen alussa. Tyystin tyhjäpäinen, mutta kaikinpuolin kiltti ja hyväntahtoinen Derek hurmasi sympaattisuudellaan suuremmankin yleisön ja jatkoa onkin odotettu harvinaisen pitkään. Nyt ensi-illan saava Zoolander 2 jatkaa samoilla linjoilla yhdistellen suupalttia huumoria ja kivasti rullaavaa kohelluskomiikkaa kaikin puolin viihdyttävin tuloksin.

Hauska ja liukasliikkeinen komedia luottaa hyväksi havaittuun reseptiin.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä on mielestäsi Ben Stillerin paras elokuva?
2. Kuka näytteli Derekin isää ensimmäisessä Zoolander -elokuvassa??
3. Mikä on mielestäsi Owen Wilsonin paras roolityö?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 27.06.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016