Eput -elokuva

Rokkaava dokkari yhdestä Suomen menestyneimmästä ja rakastetuimmasta bändistä, Eppu Normaalista


Mitä mieltä olet 3D:stä elokuvissa?

Erinomainen lisä, toivottavasti yleistyy (0)

0%
Aivan sama, elokuva on tärkein (0)

0%
Ihan turha, saisi häipyä kokonaan (0)

0%
Ääniä annettu yhteensä: 0


Valid HTML 4.01 Transitional

eXTReMe Tracker

RSS Uutiset  RSS Arvostelut   
Perjantai - 11.11.2016
KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Käymättömät korpimaat kutsuvat: Osallistu Star Trek Beyond -kilpailuun.

FilmiFINin ja Fox-Paramountin osallistujamäärästä päätelleen galaksien välisen suosion saavuttanut Star Trek Beyond -kilpailu on päättynyt. FilmiFINin arvovaltaisen arvontaraadin hyppysiin nousi korista lopulta kolme voittajaa, jotka asustavat Maa-planeetalla ja seuraavilla paikkakunnilla: Kuopio, Turku ja Helsinki. FilmiFIN ja Fox-Paramount onnittelevat voittajia ja kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita. Älkäätten vaipuko synkkyyteen, sillä kilpailuja on toki tulossa lisää.

Äänestettäessä suosituimmasta Star Trek -elokuvasta, voiton vei hiukan yllättäenkiin Star Trek: Ensimmäinen yhteys (1996), vaikka ääniä saivatkin melkein jokainen sarjan elokuvista. Kärkeen kiilasivat myös J.J. Abramsin uuden ajan Star Trek (2009) ja sen jatko-osa Star Trek Into Darkness (2013), sekä Star Trek II: Khanin viha (1982), että Star Trek V: The Final Frontier (1989). Omat kannattajansa löysi toki myös se ihka ensimmäinen elokuva, eli Star Trek: Avaruusmatka, vuodelta 1979.

Star Trekien suosimmaksi hahmoksi nousi täysin ylivoimaisesti herra Spock, toiseksi kiilasi kapteeni Kirk ja kolmanneksi tasapistein Data ja luutnantti Worf. Parasta kapteeni Kirkia arvotettaessa kärkeen kiilasi täysin suvereenisti William Shatner, Chris Pinen jäädessä muutaman irtoäänen varaan.

FilmiFIN ja Fox-Paramount kutsuvat sinut mukaan matkalle ja kilpailuun, jonka palkintoina on kaikkien osallistujien kesken arvottavat 3 (kolme) kappaletta Star Trek Beyond -elokuvia, joka julkaistaan DVD, Blu-Ray, UHD sekä 3D-Blu-ray -muodoissa 21.11.2016.

U.S.S. Enterprisen kapteeni James T. Kirkilla (Chris Pine) on tylsää. Viiden vuoden tutkimusmatkaurakasta on vielä kaksi jäljellä, mutta avaruuden käymättömät korpimaat eivät ole enää aikoihin tarjonneet yllätyksiä. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun vastaan tulee myyttinen Krall (Idris Elba), ja simppeli pelastusoperaatio kääntyy selviytymistaisteluksi. Pian Enterprisen miehistö löytää itsensä keskeltä haaksirikkoa tuntemattomalta planeetalta ja aika maailmankaikkeuden tiimalasissa alkaa huveta uhkaavasti.

Kolme Fast & Furious -leffaa (2009, 2011, 2013) ohjannut Justin Lin astuu tähtimatkalle, kun saagan kahdella aiemmalla elokuvalla (Star Trek (2009), Star Trek Into Darkness (2013)) avaruusmatkoja elvyttänyt J.J. Abrams siirtyi ohjastelemaan sitä toista scifisaagaa, Star Warsia, sen seitsemännellä osalla The Force Awakens (2015). Lin tuo suoraan oman F&F-konseptinsa Star Trekiin, rikkoen kuin katukaahareista kertoneen elokuvansa ydinryhmän palasiksi, seuraten eri porukoita tv-maailmasta tutun episodimaiseen tyyliin. Summattuna Star Trek Beyond jää kahdesta aiemmasta remakesta enemmän kuin poimun, mutta onnistuu silti silkalla vauhdin pidolla istuttamaan katsojan ohjaamoon tarvittavaksi ajaksi ilman sen suurempaa turhautumista.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n, Blu-rayn vai 3D Blu-rayn.

1. Mikä mielestäsi on kaikkien aikojen paras Star Trek -elokuva?
2. Kuka on suosikkisi Star Trekkien (niin elokuvat kuin tv-sarjat) kymmenistä ja kymmenistä henkilöistä?
3. Kuka näyttelijä on paras kapteeni Kirk?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 21.11.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.


- Jussi U. Pellonpää

Lähde: www.filmifin.com
Kommentit »

Keskiviikko - 26.10.2016
Kilpailu on päättynyt: Zombiet tulevat: Osallistu kilpailuun ja pelasta itsesi.

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Fear the Walking Dead -kilpailu on päättynyt ja sen voittajat löytyivät seuraavilta paikkakunnilta: Mustasaari, Vantaa ja Kolari.

Parhaaksi zombie-elokuvaksi FilmiFINin lukijat äänestivät Danny Boylen upean 28 päivää myöhemmin. Ääniä saivat myös mm. George A. Romeron Living Dead -klassikot Night of the Living Dead ja Dawn of the Dead, Uinu, uinu lemmikkini sekä World War Z, että Shaun of the Dead. The Walking Dead -sarjan suosikkihahmoksi nousi Rick Grimes. Parhaiksi kauhuhahmoiksi, jotka ansaitsevat oman elokuvansa, äänestettiin mm. Hohdon pikkupoika Danny Torance, saman leffan kaksostytöt, South Park -sarjan Saatana, Iron Maiden -yhtyeen Eddie sekä Muumien Mörkö. FilmiFIN ja Fox-Paramount onnittelevat voittajia ja kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

Huippusuositun, Robert Kirkmanin luoman The Walking Dead -sarjan maailmaan sijoittuva sisarsarja Fear the Walking Dead saa DVD/Blu-Ray-ensi-iltansa 7.11.2016, jonka kunniaksi FilmiFIN ja FOX-PARAMOUNT julistavat kilpailun, jonka palkintona on kolme kappaletta Fear the Walking Dead -sarjan ensimmäistä tuotantokautta.

Fear the Walking Deadin tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen The Walking Deadia, hetkiin, jolloin globaali zombie-epidemia oli vasta alkamassa, eikä ihmisillä ollut tietoa siitä, missä määrin tilanteet vielä eskaloituisivat. Sarjassa seurataan Madison Clarkin (Kim Dickens) perhettä, johon kuuluvat tämän ylisuorittava tyttär Alicia (Alycia Debnam-Carey), huumeriippuvainen poika Nick (Frank Dillane) sekä miesystävä Travis Manawa (Cliff Curtis). Tapahtumat sijoittuvat Los Angelesin urbaaniin kaupunkimiljööseen ja myöhemmin Meksikoon.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä mielestäsi on kaikkien aikojen paras zombie-elokuva?
2. Kuka on suosikkisi The Walking Dead -sarjassa??
3. Mikä kauhuhahmo ansaitsisi mielestäsi oman elokuvan?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 07.11.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.


- Jussi U. Pellonpää

Lähde:
Kommentit »

Lauantai - 15.10.2016
Kilpailu on päättynyt: Osallistu kilpailuun ja voita tuplasti Turtleseja

 

FilmiFINin ja FOX-PARAMOUNTIN Turtles-kilpailu on päättynyt ja onnelliset voittajat löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Hämeenlinna, Lahti ja Taivalkoski. Suosituimmaksi kilppariksi äänestettiin Michelangelo ja toiseksi nousi Leonardo. Will Arnettin tutuin sarja oli tietenkin Sukuviva (Arrested Development) ja Megan Foxin suosituin elokuva Transformers. FilmiFIN ja FOX-Paramount onnittelevat kaikkia voittajia.

 

FilmiFIN ja FOX-PARAMOUNT kutsuvat sinut Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows -kilpailuun, jonka palkintona ei ole pelkästää kyseinen leffa, vaan tuplapakkaus, josta löytyy myös 2014 julkaistu, ensimmäinen uusi Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuva

Vuoden päivät on vierähtänyt siitä, kun geenimanipuloidut viemärivigilantit, mutanttininjakilpikonnat Raphael (Alan Ritchson), Michelangelo (Noel Fisher), Donatello (Jeremy Howard) ja Leonardo (Pete Ploszek), kukistivat maailman herruutta tavoitelleen Silppurin (Brian Tee). Rauha New Yorkissa ei kuitenkaan säily pitkään, sillä Silppuri pakenee vankilasta ja houkuttelee tiedemies Baxter Stockmannin (Tyler Perry) mutantoimaan itselleen kilppareiden kaltaisia, monitaitoisia joukkoja, joista ensimmäisenä kaaosta pääsevät synnyttämään idiootit Bebop (Gary Anthony Williams) ja Rocksteady (Stephen Farrelly), pahkasian ja sarvikuonon olomuodot saaneet entiset rikolliset. Keskelle katastrofia vedetään myös toimittaja April O`Neill (Megan Fox) ja tämän entinen luottokuvaaja Vern Fenwick (Will Arnett), sekä uutena tuttavuutena maskinaamainen katujen kostaja Casey Jones (Stephen Amell). Taistoja käydään maalla, merellä ja ilmassa, mutta Silppuri ei suinkaan ole se pahin vastustaja.

Vauhdikkaan ja eittämättömän energisen elokuvan tuottajana on toiminut megamies Michael Bay ja sen on ohjannut Dave Green.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä nelikosta on suosikkikilpparisi?
2. Mista tv-sarjasta Will Arnett on tutuin?
3. Mikä on mielestäsi Megan Foxin paras elokuva?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 24.10.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.


- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Sunnuntai - 18.09.2016
FilmiFIN suosittelee: Viikon tv-poiminta: Tappaja Sisälläni

1950-luvun pienessä teksasilaisessa kaupungissa lakia pitää yllä apulaissheriffi Lou Ford (Casey Affleck), asukkaiden arvostama avulias virkamies, joka seurustelee kaikkien pitämän Amy Stantonin (Kate Hudson) kanssa. Mutta Loulla on kuitenkin myös pimeä puolensa, hän kun on täysiverinen psykopaatti, äärimmäisen vaarallinen misogynistinen mielipuoli, jolle seksuaalinen täyttymys saavutetaan ainoastaan brutaalin sadomasokismin avulla. Kun kaupungin mahtimiehen Chester Conwayn (Ned Beatty) poika Elmer (Jay R. Ferguson) joutuu hurmaavan, mutta häikäilemättömän huoran Joyce Lakelandin (Jessica Alba) kiristämäksi, isäukko palkkaa Loun toimimaan lunnaiden luovuttajana. Operaation lopputuloksena on tukku rujosti ruhjottuja ruumiita, ja murhenäytelmästä huolimatta, Loulle kunniaa ja ystäviä korkeilla paikoilla. Eläkkeelle hankkiva sheriffi Maples (Tom Bower) pitää mukavaa ja tehokasta Louta paikkansa perijänä, mutta paikkakunnalle tapahtunutta tutkimaan lähetetty Howard Hendricks (Simon Baker) ei nielekään purematta tämän täydelliseltä vaikuttavaa alibia.

Missä tahansa genressä suvereenisti toimiva ohjaaja Michael Winterbottom on tarttunut oikealla otteella pulp-kirjallisuuden isän Jim Thompsonin (1906-1977) rankimpaan ja palkituimpaan romaaniin. John Curranin käsikirjoitus on tarkkaa ja mietittyä kuvitusta ilman sen suurempia irtiottoja originaalista. Ainoastaan infernaalinen finaali on viety alkuperäistäkin pidemmälle, mutta ratkaisu toimiikin oivasti filmatisoinnin ehdoilla. Alunperin jo vuonna 1952 julkaistu Tappaja sisälläni (The Killer Inside Me) on kirjoitettu ensimmäisen persoonan preesenssiin, joka on äärimmäisen vaativa tyyli. Samalla tavalla kuin originaali lukukokemus, Winterbottom tuo Lou Fordin lähelle, paikoin liiankin lähelle, sillä miehen edustamaa pahuus on jotain normaalia hulluutta pelottavampaa, motivoitunutta ja tarkkaan ennakkoon analysoitua mielenvikaisuutta, joka on aina puskissa lymyilyä tai ullakolla irvistelyä tehoavampaa. Fordin tuhovimma ei rajoitu pelkästään naisvihaan, vaan kaiken takana on jotain paljon synkempää, pahuutta sen puhtaimmassa muodossa.

Casey Affleck on nasaalinarinoineen kuin luotu sheriffiksi helvetistä. Miehen ulkoinen habituskin palvelee kauempaa katsottuna normaalilta näyttävän ihmishirviön sielunmaisemaa, vaikka tuskin kaiken järjellisen tuolle puolen menevä roolityö tuokaan herralle palkintoja, sillä sen verran katharttinen esitys psykoottinen Lou Ford on. Sulokkaat Jessica Alba ja Kate Hudson jakavat valkokangasajan suunnilleen puoliksi, molempien lunastaessa lupaukset rankan raskaissa rooleissa.

Julkaisuvuotensa 2010 rankimpia elokuvia, Tappaja sisälläni, on nimensä mukaisesti matka äärimmäiseen pimeyteen, hulluuden syövereihin, mistä ei ole paluuta kuin läpi helvetin tulen. Rankka raina nähdään 4-kanavalla 26.9.2016, kello 01.45 alkaen.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016