Frank Millerin Sin City: A Dame to Kill For
Kertomukset maailmankaikkeuden vaarallisimmasta kaupungista jatkuvat tyylille uskollisessa, mutta myös yllätyksettömässä jatko-osassa.

Mitä mieltä olet 3D:stä elokuvissa?

Erinomainen lisä, toivottavasti yleistyy (0)

0%
Aivan sama, elokuva on tärkein (0)

0%
Ihan turha, saisi häipyä kokonaan (0)

0%
Ääniä annettu yhteensä: 0


Valid HTML 4.01 Transitional

eXTReMe Tracker

RSS Uutiset  RSS Arvostelut   
Perjantai - 22.08.2014
Vauhtia viidakossa: Osallistu Rio 2 -kilpailuun.

FilmiFIN ja Fox-Paramount järjestävät kilpailun liittyen 27.8.2014 niin DVD- kuin blu-ray-julkaisunsa saavan maanmainion koko perheen animaatioelokuvan Rio 2 tiimoilta. Visuaalisesti huikaisevan hieno elokuva seuraa papukaija Blun, tämän perheen ja ystävien suurta seikkailua Amazonin sademetsissä, joita uhkaa tuho. Kovimman tehtävän eteen Blun kuitenkin puskee tiukka appiukko Eduardo.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen oikein ja olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 3 (kolme) kappaletta Rio 2 -elokuvia. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n , Blu-rayn vai 3D blu-rayn.

1. Mitä lintulajia Blu ja Jewel edustavat??
2. Ketkä suositut suomalaiset artistit ääninäyttelevät Nicoa ja Pedroa?
3. Mikä on mielestäsi kaikkien aikojen poaras animaatioelokuva?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy torstaina 28.8.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Perjantai - 15.08.2014
KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Skoudet skolessa, osa 2: Osallistu 22 Jump Street -kilpailuun.

FilmiFIN ja Sony Pictures Finland järjestävät kilpailun 22 Jump Street -elokuvan 22.8.2014 alkavan ensi-illan kunniaksi. 2 vuotta on kulunut siitä, kun Morton Schmidtin (Jonah Hill) ja Greg Jenkon (Channing Tatum) edellinen soluttautumistehtävä kouluun päättyi menestyksekkäästi. Nyt miehet yrittävät kovasti käytellä oppejaan normaalissa kyttäarjessa, mutta kun vaativa keikka menee kympillä kaseikkoon, uusi komennus paiskaa kaksikon jälleen salakytiksi opinahjoon, mutta kun Schmidt kilahtaa taidepiireihin ja ihastuu yhteen oppilaaseen, ja Jenkokin löytää vallan uuden suunnan elämälleen remuavasta veljeskunnasta ja koulun jalkapallojoukkueesta, mikään ei tietenkään mene kuten alunperin oli suunniteltu.

Katso elokuvan vauhdikas traileri tästä, vastaa kolmeen kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 2 (kaksi) kappaletta 22 Jump Streetin esiosan, saman tekijäryhmän riehakkaan törkeän 21 Jump Street -elokuvan DVD -versioita.

1. Mihin collegeen leffan taistelupari joutuu peitetehtäviin?
2. Mikä on sivuroolissa nähtävän Ice Cuben oikea nimi?
3. Kuka näyttelijä nousi originaalista 21 Jump Street -tv-sarjasta elokuvatähdeksi?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy lauantaina 23.8.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Torstai - 07.08.2014
KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Huikea hullunmylly: Osallistu FilmiFINin ja Walt Disney Studios Motion Pictures Finlandin Sex Tape - Kadonneen videon metsästys -kilpailuun.

Kaikkien oikein vastanneiden joukosta onnetar poimi osallistujat Joensuusta, Kolarista ja Mustasaarelta. FilmiFIN ja Sony Pictures Finland kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

FilmiFIN
ja Sony Pictures Finland järjestävät kilpailun Sex Tape - Kadonneen videon metsästys -elokuvan 8.8.2014 alkavan ensi-illan kunniaksi. Jake Kasdanin ohjaama hilpeä hullunmylly seuraa Jayn (Jason Segel) ja Annien (Cameron Diaz) epätoivoisia yrityksiä saada takaisin nauhoittamansa, äärimmäisen noloja paljastuksia sisältävä kotitallenne, jossa arkeaan piristämään yrittänyt pariskunta käy läpi koko Rakasta hellästi -kirjan esittelemät asennot ja tyylit.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen oikein ja olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 3 (kolme) kappaletta Kasdan-Diaz-Segel-trion edellisen menestyskomedian, elokuvan Bad Teacher (2011) blu-ray-versioita.

Katso elokuvan vauhdikas traileri tästä, vastaa kolmeen kysymykseen ja olet mukana arvonnassa.

1. Mille laitteille Jayn ja Annien kotivideo vahingossa leviää?
2. Ketä näyttelee Annien pomoa?
3. Kenen poika ohjaaja Jake Kasdan on?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy perjantaina15.8.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Torstai - 07.08.2014
KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Riemua respassa: Osallistu FilmiFINin ja Fox-Paramountin The Grand Budapest Hotel -kilpailuun.

Mahtavasti osallistujia kerännyt The Grand Budapest Hotel -kilpailu on päättynyt. Tällä kerralla oikein vastanneiden joukosta valikoituneet voittajat löytyivät Lehmosta, Kotkasta ja Vantaalta. Äänestyksessä Ralph Fiennesin parhaasta roolityöstä ylivoimainen ääniharava oli erinomaisen psykoottinen ja aidosti pelottava henkilöhahmotus armottomasta natsiupseerista Amon Goethista Steven Spielbergin elokuvassa Schindlerin lista (1993). Ääniä saivat myös roolit elokuvssa Kukkoilijat (In Bruges, 2008), Lukija (The Reader, 2008) ja Spider (Spider, 2022). FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.


FilmiFIN
ja Fox-Paramount järjestävät kilpailun liittyen 6.8.2014 niin DVD- kuin blu-ray-ensi-iltansa saavan The Grand Budapest Hotel -elokuvan tiimoilta. Kulttimaineen hankkineen ohjaaja Wes Andersonin vauhdikas ja surrealistinenkin komedia seuraa suuren itä-eurooppalaisen hotellin portieerin (Ralph Fiennes) ja tämän uskollisen pikkolon seikkailuja keskellä monimutkaista murhavyyhtiä. Lue myös Wes Andersonin elokuvien vakionäyttelijän, aina metkan Bill Murrayn, letkeä haastattelu yksinoikeudella vain FilmiFINissa. Haastatteluun pääset kätevimmin tästä.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen oikein ja olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 3 (kolme) kappaletta The Grand Budapest Hotel -elokuvia. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai blu-rayn.

1. Monessako elokuvassa Bill Murray ja ohjaaja Wes Anderson ovat tehneet yhteistyötä? Seitsemässä.
2. Kuka ääninäytteli pääosaa Andersonin maanmainiossa animaatioelokuvassa Fantastic Mr. Fox? George Clooney
3. Mikä on mielestäsi Ralph Fiennesin uran vaikuttavin roolityö?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy torstaina 7.8.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »Copyright © FilmiFIN 2004 - 2014