Fury
Jykevä ja julma sotaelokuva amerikkalaisen panssarivaunumiehistön kovista kokemuksista Toisen maailmansodan viimeisinä päivinä.

Mitä mieltä olet 3D:stä elokuvissa?

Erinomainen lisä, toivottavasti yleistyy (0)

0%
Aivan sama, elokuva on tärkein (0)

0%
Ihan turha, saisi häipyä kokonaan (0)

0%
Ääniä annettu yhteensä: 0


Valid HTML 4.01 Transitional

eXTReMe Tracker

RSS Uutiset  RSS Arvostelut   
Torstai - 16.10.2014
KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Huikea hyppy historiaan: Osallistu FilmiFINin ja FOX-PARAMOUNTIN Herra Peabody & Sherman -kilpailuun.

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Herra Peaboy & Sherman -kilpalussa voittajat löytyivät Varkaudesta, Kuopiosta ja Helsingistä. Onnittelut voittajille. Kysymykseen siitä, minkä sarjakuva lukijat haluaisivat nähdä valkokankailla, vastaukset jakautuivat erittäin laajalle kentälle. Ääniä saivat mm. Tarkastaja Ankardo, Pera Pervo, Matami Mimmi, Preacher, Roope-setä sekä Tex Willer. Yllättävää kyllä, monikymmenpäisestä joukosta ei yksikään ehdotus saanut ääniä muita enempää, joten FilmiFINin toimitus julistaa tilanteen ratkaisemattomaksi.

Maanmainiossa koko perheen animaatioelokuvassa Herra Peabody on maailman älykkäin koira, aikakoneen rakentanut Nobel-palkittu nero, joka vaikuttaa niin tieteiden, bisneksen kuin politiikankin saralla. Fiksu karvakuono on saanut myös adoptoida löytämänsä ihmispojan, Shermanin, jonka kanssa hän tekee aikamatkoja tutkimassa historian käännekohtia. Kun Sherman haluaa tehdä vaikutuksen koululuokkansa kiusanhenkeen Pennyyn, hän tulee vahingossa sekoittaneeksi aikajatkumon, jonka korjaamiseksi on lähdettävä hurjaan seikkailuun. Herra Peabody & Sherman on Leijonakuninkaan ohjaajan, Rob Minkoffin, huima seikkailu, joka taatusti piristää ihan koko perhettä keskellä syksyn synkkyyttä.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 (kolme) kappaletta Herra Peabody & Sherman -elokuvia. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Missä tv-sarjassa Herra Peabody ja Sherman tavattiin ensimmäisen kerran?
2. Mainitse vähintään 3 (kolme) historiallista hahmoa, jotka tavataan elokuvan aikana.
3. Minkä sarjakuvahahmon haluaisit nähtävän valkokankailla omassa elokuvassaan?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy torstaina 23.9.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Torstai - 16.10.2014
KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Mahtavat mutantit: Osallistu FilmiFINin ja Fox-Paramountin suureen X-Men: Days of Future Past -kilpailuun.

FilmiFINin ja Fox-Paramountin huimasti osallistujia haalinut X-Men: Days of Future Past -kilpailu on päättynyt. Onnekkaat Days of Future Past -elokuvan voittajat löytyivät tälle kierroksella Kuusankokselta ja Turusta, kun pääpalkinto, kaikki 7 X-men -elokuvaa sisältävä Cerebro Collection Box, matkaa Kolariin. Ja kuten luvattua, jokaiselle voittajalle menee mukana myös X-Men -henkinen kännykkäkuori. FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

Äänestyksessä suosituimmasta X-Men -hahmosta voittaja oli ylivoimaisesti Hugh Jackmanin esittämä Wolverine. Puukkokinnas repäisi komean kaulan muihin hahmoihin, joista lähimmäksi voittajaa pääsi yllättäen Rogue. Parhaaksi X-Men -elokuvaksi FilmiFINin lukijat äänestivät hieman yllättäen X-Men: First Classin, Days of Future Pastin jäädessä niukasti kakkossijalle. Mainittakoon myös, että jokainen X-Men -saagan elokuvista saivat ääniä. First Classin menestys todistaa osaltaan uuden sukupolven löytäneen mutantit ja valaa sarjan luojille ja jatkajille uskoa huomiseen. Seuraava seikkailu, X-Men: Apocalypse, on saanut jo ensi-iltapäivämääränkin, joten merkitkää kalentereihinne ajankohta 27.5.2016.

Nyt kannattaa osallistua FILMIFINin ja FOX-PARAMOUNTIN hulppeaan X-Men: Days of Future Past -kilpailuun, sillä palkinnot ovat huippuluokkaa, aivan kuten leffakin. Lue myös Wolverinea kaikkissa X-Men -elokuvissa esittäneen Hugh Jackmanin eksklusiivihaastattelu, yksinoikeudella vain FILMIFINissä. Haastatteluun pääset kätevästi tästä.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jossa arvotaan 2 (kaksi) kappaletta X-Men: Days of Future Past -elokuvia sekä pääpalkintona aatelinen X-Men: Cerebro Collection blu-ray-boxi, joka sisältää kaikki viisi aiemmin julkaistua X-Men -elokuvaa sekä Hugh Jackmanin Wolverine-hahmon soolot, X-Men Origins: Wolverine ja Wolverine. Sokerina pohjalla heitetään päälle vielä jokaiselle voittajalle ärhäkät, iPhoneen napakasti istuvat ja täydellisen X-Men -henkiset kännykkäkuoret.

Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko elokuvan DVD:n vai Blu-rayn, pääpalkinto Cerebro Collection on tarjolla ainoastaan blu-ray-formaatissa.

1. Kuka on suosikkisi X-Men -saagan hahmoista?
2. Mainitse 4 (neljä) näyttelijää, jotka ovat esittäneet William Strykeria X-Men -sarjan elokuvissa?
3. Mikä on mielestäsi paras X-Men -sarjan elokuvista?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy torstaina 16.10.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.


- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Lauantai - 27.09.2014
FilmiFIN suosittelee: Viikon TV-poiminta: Drive

Päiväsaikaan Hollywoodissa stunt-ajajana työskentelevä mies (Ryan Gosling) on ammattikuntansa parhaimmistoa, harkitseva, kylmäpäinen ja peloton. Elokuvien teossa hankituista taidoista on Los Angelesissa hyötyä myös pimeyden laskeutuessa, sillä huippuvaarallinen sivutyö aseellisten ryöstöjen pakoautonkuljettajana tuo paitsi mukavan lisän tilipussiin, myös kovia terveysriskejä. Monitaitoisen kuljettajan haaveissa on päästä ajamaan kilpaa suurista rahoista parhaan ystävänsä ja mekaanikkonsa Shannonin (Bryan Cranston) rakentamalla autolla, mutta rahoitusta menestymiseen vaadittavaan ajokkiin on haettava epävirallisilta rahamarkkinoilta, äärimmäisen vaarallisilta ammattirikollisilta Bernie Roselta (Albert Brooks) ja tämän kumppanilta Ninolta (Ron Perlman). Aurinkoa arkeen tuo kuitenkin kuskin naapurissa asuva mukava Irene (Carey Mulligan) ja tämän nuori poika Benicio (Kaden Leos), jonka isä Standard (Oscar Isaac) on kuitenkin juuri vapautumassa vankilasta ja vetää perheidylliin muassaan pahoja pelureita. Kun velat kuittaavaksi tarkoitettu tuottoisa keikka menee kaseikkoon, tilanteet eskaloituvat lopulliseen välienselvittelyyn, jossa pelissä on monien viattomienkin elämä.

Tanskalaisen Nicolas Winding Refnin ensimmäinen ohjaustyö Hollywoodissa, Drive, voitti Cannesin festivaaleilla parhaan ohjaajan palkinnon vuonna 2011, ja merkittävä kunnianosoitus luovutettiinkin miehelle aivan syystä. Drive on yhtä aikaa herkkä ja äärimmäisen tyly ja varoittamatta keskelle turpaa iskevä toimintajännäri, joka hypnoottisesti imaisee katsojan mukaansa räjähdysherkkiin tapahtumiinsa. Se on samalla näkemyksellisen ja visuaalisesti tarkan Refnin kaupallisin elokuva, mikä ei kuitenkaan vähennä sen primitiivistä voimaa. Kokonaisuudessa on vahva 1980-lukulainen henki, värimaailma kirkas ja räikeitä sävyjä suosiva. Drive ei hurjista hetkistään huolimatta ole kuitenkaan itsetarkoituksellisella hurmeella mässäilevä teurastusfilkka vaan taide-elokuvan ja suoraviivaisen trillerin saumaton symbioosi, missä Refn peittää kliseet ja näyttääkin niiden sijaan sen, mitä ei tohtisi näkevänkään.

Hossein Aminin
käsikirjoitus perustuu James Sallisin 2005 julkaistuun romaaniin Kylmä kyyti, ja on lakonisuudessaan erinomaisen tylysti adaptoitu taidonnäyte. Pohjaltaan vanhat westernit ja varsinkin George Stevensin ylvään elokuvan Etäisten laaksojen mies (Shane) vuodelta 1953 mieleen tuova Drive hyötykäyttää klassista asetelmaa hiljaisesta heikkojen puolustajasta innovatiivisesti ja tuo tapahtumiin voimalaitoksellisen sähköä graafisen hurjilla väkivaltapurskauksillaan. Dialogi kulkee verkkaan ja vahvoin painotuksin atmosfäärin muuttuessa vääjäämättä hyytävämmäksi ja epätoivoisemmaksi lopullisen puhdistuksen tullessa hirmumyrskyn lailla.

Ryan Goslingin nimetön päähenkilö on klassisista ainesosista rakennettu, ja miehen pidättäytyvän stoalainen tulkinta tekee hahmosta vieläkin myyttisempiin mittasuhteisiin kasvavan protagonistin, jonka mielenliikkeet paitsi aistii, myös ymmärtää. Goslingin tapaan lähitulevaisuuden suuria nimiä edustava Carey Mulligan tuo kohtauksiin sympaattisuutta ja haavoittuvuutta ja saa kauniisti kehittyvästä romanssinpoikasesta aidon ja koskettavan. Myös Kaden Leos ansaitsee omat kehunsa hallitusta työstään keskelle hirmutekoja joutuvana pikkupoikana. Bryan Cranston piirtää lämpimän isällisen kuvan Goslingin hiljaisen ja sulkeutuneen ammattikaaharin liki adoptoivana Shannonina, jonka tarkoitusperät ovat pääasiallisesti hyvät ja oikeudenmukaiset. Albert Brooks tekee hurjan muodonmuutoksen yleensä hövelinä luuserina nähdyistä rooleistaan teräaseisiin mieltyneeksi armottomaksi Bernie Roseksi, jolle omatunto ja inhimillisyys ovat jo sanoinakin vieraita. Oscar Isaacin puun ja kuoren väliin joutuva rivirikollinen Standard on niin ikään aidoista palikoista rakennettu ja Ron Perlman tapansa mukaan lähinnä oma itsensä hilpeän muhevasti kiroilevana junttigangsterina.

Perustellusti maksimi-ikärajan K-18 saanut Drive on alkukantaisen armoton ja rankka teos, ohjaaja Refnin rujosti ruhjova tyylinäyte. Tämä helvetillisen kova kuva nähdään Nelosella perjantaina 3.10.2014, klo: 23.20 alkaen.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Perjantai - 19.09.2014
KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Hyvän tuulen komiikkaa: Osallistu Enough Said -kilpailuun.

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Enough Said -kilpailussa voittajat valikoituivat tällä kerralla Vantaalta ja Alavieskasta. Kilpailun kysymykset eivät tällä kerralla vaatinutkaan eksaktia tietoa, vaan painottuivat mielipiteisiin, joista FilmiFINin toimitus on ynnännyt seuraavanlaiset faktat: Rakastetun ja kovasti kaivatun James Gandolfinin parhaaksi roolisuoritukseksi elokuvissa tuli runsaasti vaihtoehtoja, kuten Purppuravyöhyke, Killing Them Softly, Zero Dark Thirty ja Kaappaus metrossa, mutta voittajaksi nousi lopulta särmikkään eversti Winterin rooli Rod Lurien napakassa vankilakuvauksessa Viimeinen linnoitus (The Last Castle, 2001). Seinfeld -sarjan suosituimmaksi hahmoksi nousi odotetusti Michael Richardsin unohtumattomasti tulkitsema uniikki Cosmo Kramer, mutta kaikkien aikojen parhaan romanttisen komedian äänestyksestä tulikin tiukka taisto. Ääniä saivat mm. P.S. I Love You, Uneton Seattlessa, Päiväni murmelina ja Bridget Jones - elämäni sinkkuna, kun voiton jakoi lopulta kolme eri elokuvaa tasapistein. FilmiFINin lukijoiden mielestä kaikkien aikojen kolme parasta romanttista komediaa ovat Pretty Woman, Neljät häät ja yhdet hautajaiset sekä Elämä on ihanaa. FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia osallistujia.


FilmiFIN
ja Fox-Paramount järjestävät kilpailun liittyen 24.9.2014 niin DVD- kuin blu-ray-julkaisunsa saavan romanttisen komedian, Enough Said, kunniaksi. Hauskan ja sattuvasti sanailevan elokuvan pääosissa nähdään 2013 edesmennyt Sopranos -tähti James Gandolfini yhdessä viimeisistä elokuvaesiintymisistään, sekä myös toinen television puolelta suuren suosioon noussut suosikki, Seinfeld -sarjasta tuttu Julia Louis-Dreyfus. Taitavan pääkaksikon lisäksi Nicole Holofcenerin kirjoittamassa ja ohjaamassa, kriitikoiltakin hyvän vastaanoton saaneessa elokuvassa nähdään myös Toni Collette sekä Catherine Keener.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 (kolme) kappaletta Enough Said -elokuvia. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Missä elokuvassa James Gandolfini teki mielestäsi parhaan roolisuorituksensa?
2. Ketä oli suosikkihahmosi Seinfeld -komediasarjassa?
3. Mikä on mielestäsi kaikkien aikojen paras romanttinen komedia?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy lauantaina 27.9.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »Copyright © FilmiFIN 2004 - 2014