13. Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (blu-ray)
Michael Bayn ohjaama tositapahtumiin perustuva sotaelokuva Libyassa pientä salaista tukikohtaansa puolustavista amerikkalaisista sotilaista.

Mitä mieltä olet 3D:stä elokuvissa?

Erinomainen lisä, toivottavasti yleistyy (0)

0%
Aivan sama, elokuva on tärkein (0)

0%
Ihan turha, saisi häipyä kokonaan (0)

0%
Ääniä annettu yhteensä: 0


Valid HTML 4.01 Transitional

eXTReMe Tracker

RSS Uutiset  RSS Arvostelut   
Lauantai - 18.06.2016
Kilpailu on päättynyt: Puhdasta Bayhemia: Osallistu 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi -kilpailuun.

Voittajat löytyivät tälle kerralla seuraavilta paikkakkunnilta: Kirkkonummi, Tampere sekä Espoo. Onnea kaikille voittajille.

Äänestyksessä ohjaaja Michael Bayn parhaasta elokuvasta, voiton vei The Rock - paluu helvettiin kun kakkoseksi kiilasi Bad Boys 2. Paras tositapahtumiin perustuva sotaelokuva on FilmiFINin lukijoiden mielestä Tuntematon sotilas (se alkuperäinen) ja paras sotelokuva Pelastakaa sotamies Ryan. Kakkoseksi nousi Ilmestyskirja Nyt! ja kolmannen sijan sai Tuntematon sotilas.

FilmiFIN
ja Fox-Paramount kutsuvat sinut mukaan rankalle sotaretkelle huippuvaaralliseen Libyaan syksyllä 2012.

Kun diktaattori Muammar Gaddafi kuoli vuonna 2011, Libya joutui valtatyhjiöön ja alkoi monien maan sisäisten ryhmittymien taistelu, joka kasvoi lopulta sisällissodaksi. Vuonna 2012 USA:lla ei enää ollut Libyassa suurlähetystöä, vaan pieni diplomaattinen edustusto Bengasissa, Libyan toiseksi suurimmassa kaupungissa. Vain mailin päässä konsulaatista sijaitsi myös CIA:n salainen tukikohta The Annex, jonka virkailijoita suojasi kuuden miehen ryhmä yksityisen Global Response Staffin palkkalistoilla. Kun suurlähettiläs päättää syyskuun 11. päivänä vuonna 2012 pitää vahvasta vastustuksesta huolimatta julkisen tilaisuuden, koko helvetti räjähtää käsiin. Ansar al-Sharian ääri-islamistiset joukot saartavat niin konsulaatin kuin tukikohdankin, eikä maassa salaa olevilla operatiiveilla ole mahdollisuutta kutsua apua polittiisen selkkauksen pelossa.

Michael Bayn 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi on ultraväkivaltainen rekonstruktio todellisista tapahtumista Mitchell Zuckoffin kirjan pohjalta. Minuuttiaikataululla etenevä elokuva onnistuu luomaan hyvän vainoharhaisia jännitteitä tilanteessa, jossa vihollisen läsnäolosta ei väkijoukkojen keskellä voi olla varma ennen kuin joku avaa tulen, sillä niin ystävällismielisten joukkoon laskettava Helmikuun prikaati kuin armoton vihollinenkaan eivät pukeutuneet univormuihin, joista heidät olisi voinut tunnistaa. Julkituonti on tuttua Bayhemia aina värimaailmoja myöten. Toimintakohtauksissa on kineettistä energiaa muutamankin voimalaitoksen verran Bayn roiskiessa räjähteitä ja ruhjoutuvia ruumiita pitkin pitäjää. Touhu on pitkälti käsityötä digipommien sijaan, ja se tuokin verisiin yhteenottoihin aimo annoksen realismia.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä on mielestäsi Michael Bayn paras elokuva?
2. Mikä mielestäsi on paras tositapahtumiin perustuva sotaelokuva??
3. Mikä on mielestäsi paras sotaelokuva?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 27.06.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Torstai - 16.06.2016
Kilpailu on päättynyt: Kohellusta catwalkilla: Osallistu Zoolander 2 -kilpailuun.

Kilpailun voittajat löytyivät tällä kerralla seuraavilta paikkakunnilta: Kihniö, Oulu ja Helsinki. Onnea kaikille voittajille. Ben Stillerin parhaaksi elokuvaksi FilmiFINin lukijat äänestivät Tropic Thunderin ja kakkossijalle elokuvan Walter Mittyn ihmeellinen elämä. Owen Wilsonin parhaaksi elokuvaksi rankattiin Midnight in Paris.

FilmiFIN
ja Fox-Paramount toivottaa sinut tervetulleeksi muotimaailman pimeämpään puoleen ja osallistumaan kilpailuun, jossa palkintoina on Zoolander 2 -elokuvia, valitsemassasi formaatissa.

Vuonna 2001 yksi muotimaailman kuuluisimmista miesmalleista, ja maailman tyhmimmistä ihmisistä, Derek Zoolander (Ben Stiller) pelasti maailman ja passitti syntymäikävän muotimogulin Jacobim Mugatun (Will Ferrell) telkien taakse. Nyt, viisitoista vuotta myöhemmin, urotekoaan seuranneen katastrofin vuoksi erakoksi kauaksi catwalkeista vetäytynyttä Derekiä tarvitaan taas, kun joku salamurhaa maailman kauneimpia ihmisiä, joilla kaikilla on kuolinhetkellään naamallaan Zoolanderin tavaramerkki, Blue Steeliksi nimetty ilme. Interpolin muotiosaston etsivä Valentina Valencia (Penelope Cruz) rekrytoi Derekin ja tämän katkeran kollegan Hansel McDonaldin (Owen Wilson) mukaan attentaattien tutkintaan ja soluttautumaan takaisin muotimaailmaan, joka on kuitenkin varsin erilainen kuin 2000-luvun alussa.

Ben Stillerin ohjaama, ideoima ja tähdittämä Zoolander oli yllärihitti uuden vuosituhannen alussa. Tyystin tyhjäpäinen, mutta kaikinpuolin kiltti ja hyväntahtoinen Derek hurmasi sympaattisuudellaan suuremmankin yleisön ja jatkoa onkin odotettu harvinaisen pitkään. Nyt ensi-illan saava Zoolander 2 jatkaa samoilla linjoilla yhdistellen suupalttia huumoria ja kivasti rullaavaa kohelluskomiikkaa kaikin puolin viihdyttävin tuloksin.

Hauska ja liukasliikkeinen komedia luottaa hyväksi havaittuun reseptiin.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä on mielestäsi Ben Stillerin paras elokuva?
2. Kuka näytteli Derekin isää ensimmäisessä Zoolander -elokuvassa??
3. Mikä on mielestäsi Owen Wilsonin paras roolityö?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 27.06.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Sunnuntai - 22.05.2016
KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Koe karhun syleily ja osallistu The Revenant -kilpailuun.

FilmiFINin ja Fox-Paramountin The Revenant -kilpailu on päättynyt ja onnellisten voittajien löytyvät paikoista nimeltä Tampere, Hämeenlinna ja Taivalkoski.

Haettaessa Leonardo Di Caprion parasta roolisuoritusta, äänet jakaantuivat tasaisesti miehen koko  pitkälle uralle aina Baz Luhrmanin elokuvasta  William Shakespearen Romeo + Juliasta lähtien. Kolme eniten kannatusta saanutta elokuvaa olivat lopulta Steven Spielbergin hieno Catch Me If You Can, Christopher Nolanin upea Inception sekä voittajaksi noussut, Martin Scorsesen hengästyttävä The Wolf of Wall Street. Paras survivaaliseikkailu keräsi sekin ääniä monen laatuleffan ympärille, mukaan lukien niin John Hillcoatin Tie - The Road, Roman Polanskin Pianisti, Frank Marshallin Alive! ja Ang Leen Piin elämä. Voiton vei kuitenkin hieman yllättäenkin, mutta taatusti ansaitusti Robert Zemeckisin Cast Away - tuuliajolla, pääosassaan Tom Hanks. Tom Hardyn uran tähän astisista töistä parhaat olivat FilmiFINin lukijoiden mielestä nimirooli Nicolas Winding Refiin elokuvassa Bronson, Bondurantin lestinheittäjäperheen vanhin veli John Hillcoatin leffassa Laittomat, Mad Max George Millerin tykityksessä Mad Max: Fury Road sekä voittajaksi noussut Bane, Christopher Nolanin Bat-trilogian huipennuksessa Yön ritarin paluu. FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

1820-luvulla joukko raavaita miehiä ovat kapteeni Andrew Henryn (Domhnall Gleeson) johdolla turkismetsällä, kun vihamielisten Arikara-intiaanien hyökkäys katkaisee karusti ansaitsemisen. Pakomatkalla ryhmän oppaana puoliverisen poikansa Hawkin (Forrest Goodluck) kanssa toimiva Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) joutuu karhun julmasti raatelemaksi, ja jää petollisen John Fitzgeraldin (Tom Hardy) tekojen seurauksena lopulta yksin keskelle vihamielistä erämaata ja rankkaa talvea. Mutta mikään ei pidä ihmistä elossa ja lämpimänä niin kuin koston liekki, jonka voimin Glass raahautuu vaarasta toiseen, ja samalla koko ajan askeleen lähemmäs Fitzgeraldia.

The Revenant on yhtä aikaa rujo ja raaka toimintaelokuva kuin myös psykologinen tutkielma ihmisestä äärimmäisten koettelemusten keskellä. Julma survivaali on myös teknisesti yksi alkaneen vuoden upeimpia elämyksiä.

Lue myös The Revenantissa Bridgerin roolissa nähtävän Will Poulterin haastattelu, jossa nuori nouseva tähti muistelee elokuvan haastavia kuvauksia. FilmiFINille yksinoikeudella myönnetyn haastattelun löydät helposti täältä.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä on mielestäsi Leonardo DiCaprion paras elokuva?
2. Mikä on mielestä kaikkien aikojen paras selviytymisseikkailu?
3. Mikä on mielestäsi Tom Hardyn paras roolityö?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 30.05.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Maanantai - 09.05.2016
KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Ota osasi menestyksestä ja osallistu Joy -kilpailuun.

FilmiFINin ja FOX-PARAMOUNTIN Joy -kilpailu on päättynyt ja voittajat löytyivät tällä kerralla Kuopiosta, Lehmosta ja Porista.
David O. Russellin parasta elokuvaa äänestettäessä kilpailu oli äärimmäisen tiukka, sillä ääniä saivat tasaisesti kaikki Russellin elokuvat. Lopulta vasta FilmiFINin toimituksen salaisessa lippuäänestyksessä voittajaksi nousi Unelmien pelikirja, pisteellä ohi elokuvan Kolme kuningasta. Yhtä lailla tiukka oli äänestys Jennifer Lawrencen parhaasta roolisuorituksesta, sillä sen voitti Unelmien pelikirja, joka sai ainoastaan yhden äänen enemmän kuin toiseksi tullut Winter`s Bone.

FilmiFIN ja FOX-PARAMOUNT kiittävät kaikkia osallistuneita ja onnittelevat voittajia.

Omaperäinen ja -päinen ohjaaja David O. Russell jatkaa omaperäisten ja -päisten elokuviensa tekemistä. Rönsyilevän rikas epookki Joy on tavallaan luonnollinen jatkumo tiellä, joka alkoi Kolmesta kuninkaasta (1999), jatkui Taistelijalla (2010) ja siitä Unelmien pelikirjan (2012) jälkeen American Hustleen (2013), vaikkakin sen suuntaan jos toiseenkin sinkoileva lineaarisuus muistuttaakin paikoin jopa Russellin oudointa esitystä, vuoden 2004 elokuvaa I Heart Huckabees.

Joy (Jennifer Lawrence) on nuori nainen, jolla on unelma, unelma menestyä omin avuin, mutta tiellä ryysyistä rikkauksiin on suuria esteitä, joista vähin ei suinkaan ole Joyn oma suku. Suuren talon yläkerrassa äiti Carrie (Virginia Madsen) lojuu päivät pitkät makuuhuoneessa ja katselee saippuaoopperoita, kellarissa asustelee Joyn ex-siippa Tony (Edgar Ramirez), joka haaveilee laulajan urasta, sekä Joyn eronnut isä Rudy (Robert DeNiro), joka on tullut uuden nuoren rakkaansa dumppaamaksi ja palaa takaisin kotiin. Lisäpaineita tuovat vielä Joyn kaksi lasta ja kitkeränkatkera sisko Peggy (Elisabeth Röhm), sekä suuri sakki satunnaisia vierailijoita. Vaikka elämä tuntuu olevan pettymyksiä pettymysten perään, ja useimmiten omien läheisten aiheuttamina, Joy jaksaa etsiä sitä jotain, joka avaisi ovet menestykseen. Kaikki muuttuu, kun kuvioon astuu TV-shop-kanavan pääjehu Neil Walker (Bradley Cooper), jonka kautta kotitaloudet vihdoin löytävät Joyn suurimman innovaation, tuotteen, jota ilman ei yksinkertaisesti kukaan voi tulla toimeen.

Amerikkalaisen bisnesmogulin ja yli sadan patentoidun innovaation miljonäärikeksijän Joy Manganon elämäntarinaa varsin vapaalla kädellä seuraileva, Russellin ja Annie Mumolon käsikirjoitukseen pohjaava elokuva hyppii ja nykii genrestä toiseen, vaihtelee virettä karheasta perhedraamasta ilkeän sarkastiseen komediaan ja aina saippuaoopperoiden kautta traagisiin ihmiskohtaloihin, unohtamatta bisnesmaailman raateluhampaiden estotonta esittelemistä. Hengästyttävä ja tunnetiloiltaan tavallista tuhdimpi paketti kirpeää draamaa ja komediaa.

Osallistu FilmiFINin ja FOX-PARAMOUNTIN Joy -kilpailuun ja voit voittaa Joy -elokuvan haluamassasi formaatissa. Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä on mielestäsi David O. Russellin paras elokuva?
2. Ketkä näyttelijät ovat voittaneet hänen elokuvistaan Oscar-palkinnot?
3. Mikä on mielestäsi Jennifer Lawrencen paras roolityö??

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 09.05.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016