Sausage Party

Täysin uniikki, räävi ja ronski aikuisten animaatio nakkimakkarasta, jolle paljastuu perimmäinen totuus ruuan kohtalosta.


Mitä mieltä olet 3D:stä elokuvissa?

Erinomainen lisä, toivottavasti yleistyy (0)

0%
Aivan sama, elokuva on tärkein (0)

0%
Ihan turha, saisi häipyä kokonaan (0)

0%
Ääniä annettu yhteensä: 0


Valid HTML 4.01 Transitional

eXTReMe Tracker

RSS Uutiset  RSS Arvostelut   
Lauantai - 15.10.2016
Kilpailu on päättynyt: Osallistu kilpailuun ja voita tuplasti Turtleseja

 

FilmiFINin ja FOX-PARAMOUNTIN Turtles-kilpailu on päättynyt ja onnelliset voittajat löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Hämeenlinna, Lahti ja Taivalkoski. Suosituimmaksi kilppariksi äänestettiin Michelangelo ja toiseksi nousi Leonardo. Will Arnettin tutuin sarja oli tietenkin Sukuviva (Arrested Development) ja Megan Foxin suosituin elokuva Transformers. FilmiFIN ja FOX-Paramount onnittelevat kaikkia voittajia.

 

FilmiFIN ja FOX-PARAMOUNT kutsuvat sinut Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows -kilpailuun, jonka palkintona ei ole pelkästää kyseinen leffa, vaan tuplapakkaus, josta löytyy myös 2014 julkaistu, ensimmäinen uusi Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuva

Vuoden päivät on vierähtänyt siitä, kun geenimanipuloidut viemärivigilantit, mutanttininjakilpikonnat Raphael (Alan Ritchson), Michelangelo (Noel Fisher), Donatello (Jeremy Howard) ja Leonardo (Pete Ploszek), kukistivat maailman herruutta tavoitelleen Silppurin (Brian Tee). Rauha New Yorkissa ei kuitenkaan säily pitkään, sillä Silppuri pakenee vankilasta ja houkuttelee tiedemies Baxter Stockmannin (Tyler Perry) mutantoimaan itselleen kilppareiden kaltaisia, monitaitoisia joukkoja, joista ensimmäisenä kaaosta pääsevät synnyttämään idiootit Bebop (Gary Anthony Williams) ja Rocksteady (Stephen Farrelly), pahkasian ja sarvikuonon olomuodot saaneet entiset rikolliset. Keskelle katastrofia vedetään myös toimittaja April O`Neill (Megan Fox) ja tämän entinen luottokuvaaja Vern Fenwick (Will Arnett), sekä uutena tuttavuutena maskinaamainen katujen kostaja Casey Jones (Stephen Amell). Taistoja käydään maalla, merellä ja ilmassa, mutta Silppuri ei suinkaan ole se pahin vastustaja.

Vauhdikkaan ja eittämättömän energisen elokuvan tuottajana on toiminut megamies Michael Bay ja sen on ohjannut Dave Green.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä nelikosta on suosikkikilpparisi?
2. Mista tv-sarjasta Will Arnett on tutuin?
3. Mikä on mielestäsi Megan Foxin paras elokuva?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 24.10.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.


- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Sunnuntai - 18.09.2016
FilmiFIN suosittelee: Viikon tv-poiminta: Tappaja Sisälläni

1950-luvun pienessä teksasilaisessa kaupungissa lakia pitää yllä apulaissheriffi Lou Ford (Casey Affleck), asukkaiden arvostama avulias virkamies, joka seurustelee kaikkien pitämän Amy Stantonin (Kate Hudson) kanssa. Mutta Loulla on kuitenkin myös pimeä puolensa, hän kun on täysiverinen psykopaatti, äärimmäisen vaarallinen misogynistinen mielipuoli, jolle seksuaalinen täyttymys saavutetaan ainoastaan brutaalin sadomasokismin avulla. Kun kaupungin mahtimiehen Chester Conwayn (Ned Beatty) poika Elmer (Jay R. Ferguson) joutuu hurmaavan, mutta häikäilemättömän huoran Joyce Lakelandin (Jessica Alba) kiristämäksi, isäukko palkkaa Loun toimimaan lunnaiden luovuttajana. Operaation lopputuloksena on tukku rujosti ruhjottuja ruumiita, ja murhenäytelmästä huolimatta, Loulle kunniaa ja ystäviä korkeilla paikoilla. Eläkkeelle hankkiva sheriffi Maples (Tom Bower) pitää mukavaa ja tehokasta Louta paikkansa perijänä, mutta paikkakunnalle tapahtunutta tutkimaan lähetetty Howard Hendricks (Simon Baker) ei nielekään purematta tämän täydelliseltä vaikuttavaa alibia.

Missä tahansa genressä suvereenisti toimiva ohjaaja Michael Winterbottom on tarttunut oikealla otteella pulp-kirjallisuuden isän Jim Thompsonin (1906-1977) rankimpaan ja palkituimpaan romaaniin. John Curranin käsikirjoitus on tarkkaa ja mietittyä kuvitusta ilman sen suurempia irtiottoja originaalista. Ainoastaan infernaalinen finaali on viety alkuperäistäkin pidemmälle, mutta ratkaisu toimiikin oivasti filmatisoinnin ehdoilla. Alunperin jo vuonna 1952 julkaistu Tappaja sisälläni (The Killer Inside Me) on kirjoitettu ensimmäisen persoonan preesenssiin, joka on äärimmäisen vaativa tyyli. Samalla tavalla kuin originaali lukukokemus, Winterbottom tuo Lou Fordin lähelle, paikoin liiankin lähelle, sillä miehen edustamaa pahuus on jotain normaalia hulluutta pelottavampaa, motivoitunutta ja tarkkaan ennakkoon analysoitua mielenvikaisuutta, joka on aina puskissa lymyilyä tai ullakolla irvistelyä tehoavampaa. Fordin tuhovimma ei rajoitu pelkästään naisvihaan, vaan kaiken takana on jotain paljon synkempää, pahuutta sen puhtaimmassa muodossa.

Casey Affleck on nasaalinarinoineen kuin luotu sheriffiksi helvetistä. Miehen ulkoinen habituskin palvelee kauempaa katsottuna normaalilta näyttävän ihmishirviön sielunmaisemaa, vaikka tuskin kaiken järjellisen tuolle puolen menevä roolityö tuokaan herralle palkintoja, sillä sen verran katharttinen esitys psykoottinen Lou Ford on. Sulokkaat Jessica Alba ja Kate Hudson jakavat valkokangasajan suunnilleen puoliksi, molempien lunastaessa lupaukset rankan raskaissa rooleissa.

Julkaisuvuotensa 2010 rankimpia elokuvia, Tappaja sisälläni, on nimensä mukaisesti matka äärimmäiseen pimeyteen, hulluuden syövereihin, mistä ei ole paluuta kuin läpi helvetin tulen. Rankka raina nähdään 4-kanavalla 26.9.2016, kello 01.45 alkaen.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Sunnuntai - 11.09.2016
FilmiFIN suosittelee: Viikon tv-poiminta: Slummien miljonääri

Jos jollain on vielä näkemättä tämä kahdeksan Oscaria voittanut mestariteos, nyt olisi jo korkea aika.

Mumbai, 2006. Kun 18-vuotias Jamal Malik (Dev Patel), orpopoika Mumbain slummeista, pääsee vastoin kaikkien odotuksia tv:n peliohjelman Haluatko miljonääriksi intialaisessa versiossa viimeiseen kysymykseen ja tavoittelemaan 20 miljoonan rupian pääpalkintoa, herää epäily vilungista. Juttua alkaa tutkia ohjelman juontajan Prem Kumarin (Anil Kapoor) vaatimuksesta kovaotteinen poliisipäällikkö (Irrfan Khan), jolle Jamal kertoo hurjaa tarinaansa suurkaupungin rumemmalta puolelta, tuoden samalla päivänvaloon tapahtumia, joiden ansiosta nuorimies on osannut vastata kilpailussa esitettyihin kysymyksiin oikein. Jamalin karuihin, mutta samalla koskettaviin kertomuksiin liittyvät erottamattomasti myös hänen isoveljensä Salim (Madhur Mittal), sekä jo pikkupoikana tavattu sydämen valittu Latika (Freida Pinto).

Slummien miljonääri on monen tekijän summa. Siinä yhdistyvät Vikas Swarupin loistavaan tarinaan pohjautuen Simon Beaufoyn, ilmava ja kuvia kumartelematon käsikirjoitus, kuvaaja Anthony Dod Mantlen nerokas ja kiihkeä kameratyöskentely, Chris Dickensin eläväinen editointi sekä Danny  Boylen viisas ja monipuolinen ohjaus. Jokainen herroista palkittiinkin henkilökohtaisilla Oscareilla. Slummien miljonääri, vaikka tavallaan komediallinen fantasia onkin, ei pelkää esitellä myös intialaisen katuarjen karmeampia puolia, ja niinpä elokuva sisältääkin monia kohtauksia, jotka voivat, ja järkyttävät herkempiä katsojia. Samalla se tavoittaa taianomaisesti Mumbain slummien karuuden sekä kauneuden ja ennen kaikkea sen ihmiset, hyvät ja pahat, rumat ja kauniit, jokaista yhtä lailla arvostaen ja jokaisen persoonallisuuden hyväksyen.

Dev Patel on Jamalina yksinkertaisesti yliveto. Katunokkela ja slummiarjen armottoman irvistyksen liiankin läheltä nähnyt nuorukainen, joka älynsä ja oppimiskykynsä avulla on ensimmäiseksi selvinnyt hengissä, ja vasta sitten päässyt yhteen maailman suosituimmista tv-visailuista. Salimia esittävä Madhur Mittal tekee niin ikään vahvan roolityön veljeään julmempana operaattorina, jolle slummien surullisemmat sivut tarjoavat myös toimeentulon. Ylistystä ansaitsevat myös nuoria Jamalia ja Salimia eläväisesti esittävät Ayush Mahesh Khedekar sekä Azharuddin Mohammed Ismail, joiden omatkin lähtökohdat ovat olleet Mumbain pahemmalla puolella. Suloinen Freida Pinto tekee kauriinsilmineen aikuisen Latikan roolissa lähtemättömän vaikutuksen.

Vaihtoehtoja ei ole, joten lukitsen vastauksen A. Vuoden 2008 paras elokuva oli Slummien miljonääri, joka nähdään Nelosella 17.9.2016 kello 21.00 alkaen.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »

Perjantai - 02.09.2016
FilmiFIN suosittelee: Viikon tv-poiminta: The Long Kiss Goodnight

Maailman suosituimman suomalaisohjaajan Renny Harlinin epätasaisen uran paras elokuva on yhä The Long Kiss Goodnight (19969. Äkkiväärää huumoria, loistavia yksrivisiä ja tarpeettoman rankkaa väkivaltaa sulassa sovussa yhdistelevä toimintajytke pohjaa Hollywoodin ehkä parhaan käsikirjoittajan Shane Blackin tarinaan.
 

Samantha Caine (Geena Davis) on muistinsa mystisesti menettänyt kiltti opettajatar ja rakastava vaimo aviomiehelleen Halille (Tom Amandes) ja äiti nuorelle Caitlinille (Yvonne Zima). Vaan kun joulujuhlat päättyvät rajuun kolariin, kolaus alkaa pikkuhiljaa palautella kadonneita muistoja mustasta menneisyydestä, ja syvälle alitajunnan kätköihin piilotettu todellinen minä alkaa tulla jälleen esiin. Valokiilaan astuu Charlie Baltimore, CIA:n kouluttama ja jo kertaalleen salamurhaama ammattitappaja, joka lyöttäytyy yhteen kovaonnisen yksityisetsivän Mitch Henesseyn (Samuel L. Jackson) kanssa ja huomaavat nopeasti olevan kaikkien mahdollisten agentuurien tappolistalla.

Harlinin ohjauksessa on draivia ja kekseliäisyyttä, pistäen elokuvan teon aiakisen vaimonsa Geena Davisin lujille. Ja rouvahan kiittää tykittäen fyysisesti rankimman roolinsa täysillä. Samuel L. Jackson tuo vimmaiseen ralliin huumoria ja inhimillisyyttä heikkoflaksisena yksityisetsivänä. Sivummalla vaikuttavat vielä David Morse, Brian Cox ja erityisesti pirullinen Graig Bierko Charleyn psykopaattisena exänä.

The Long Kiss Goodnight nähdään SUB-kanavalla lauantaina 10.9.2016 kello 21.00 alkaen.

- Jussi U. Pellonpää

Lähde: FilmiFIN.com
Kommentit »Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016