Valid HTML 4.01 Transitional

eXTReMe Tracker

RSS Uutiset  RSS Arvostelut   
FilmiFIN on päivittäin uutta kertova verkkojulkaisu, joka tarjoaa elokuvista kiinnostuneiden iloksi DVD- ja elokuva-arvioita, kuumimmat filmialan uutiset sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja haastatteluja. Vuonna 2004 perustetun FilmiFINin taival alkoi osana tunnettua KonsoliFIN-pelisivustoa, kunnes se päätettiin kesällä 2006 eriyttää omaksi kokonaisuudekseen. Tässä yhteydessä FilmiFIN lanseerasi myös Suomen oloissa ainutlaatuisen Filmiranking-palvelun. Kävijämäärät ovat olleet tasaisessa kasvussa, ja nykyisellään FilmiFIN onkin yksi Suomen suosituimmista elokuvasivustoista.

Toimintamallimme takaa sen, että sisältö on aina ajankohtaista. Lukijamme pääsevät nauttimaan elokuva-alan merkittävimmistä uutisista sekä ensi-iltaelokuvien ja DVD-julkaisujen arvioista tuoreeltaan. Pidämme kunnia-asianamme, että laadukas ja monipuolinen sisältö on kaikkien saatavilla, eikä lisäpalveluja tarjota esimerkiksi jäsenmaksua vastaan. FilmiFINin ympärille rakennetaan aktiivista yhteisöä, jonka kokoontumispaikkana toimii elokuva- ja kotiteatteriaiheisten keskustelujen täyttämä foorumi.

Tyypillinen FilmiFINin käyttäjä on noin 20–30-vuotias nuori aikuinen, joka rakastaa elokuvia ja elokuvakulttuuria. FilmiFINin käyttäjät ovat omissa vaikutuspiireissään mielipidejohtajia, jotka vaikuttavat merkittävästi sidosryhmiensä kuluttajakäyttäytymiseen.

Yhteystiedot

Mikäli haluat neuvotella yhteistyöstä tai tarjota DVD- tai HD-julkaisuja arvosteltavaksemme, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimitus@filmifin.com.


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2017