KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Apinakapina on alkanut: FilmiFINin ja Fox-Paramountin upea Apinoiden planeetan vallankumous -kilpailu on täällä.
Jussi U. Pellonpää, Ti, 25/11/2014 - 01:01

FILMIFINin ja Fox-Paramountin Apinoiden planeetan vallankumous -kilpailussa onnekkaat voittajat löytyivät Hämeenlinnasta, Vantaalta ja Nokialta. Kilpailukysymysten pohjalta FilmiFINin toimitus ynnäsi seuraavat faktat: Parhaaksi Apinoiden planeetta -elokuvaksi nousi alkuperäinen Apinoiden planeetta -elokuva vuodelta 1968, ja perusteiksi kerrotiin, että kyseessä on kiistaton klassikko, jonka finaali on vertaansa vailla. Myös elokuvan efektejä kiiteltiin, vaikka kyseessä onkin 46 vuotta vanha teos. Ääniä saivat myös uudet Planet of the Apes -elokuvat, Synty ja Vallankumous, kuten myös Tim Burtonin vuoden 2001 esitys Apinoiden planeetta. Ohjaaja Matt Reevesin uran parhaaksi elokuvaksi ääniä keräsi eniten Apinoiden planeetan vallankumous, kun kakkossijalle nousi innovatiivinen Cloverfield ja pykälän tämän perässä hieno remake Ystävät hämärän jälkeen. Andy Serkisin mocap-tekniikalla luoduista hahmoista ylivoimaisesti suosituin oli Taru sormusten herrasta - ja Hobitti -elokuvien Klonkku, vaikka ääniä saivat myös niin kapteeni Haddock, King Kong kuin Caesarkin. FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

On vuosi 2026, kymmenen vuotta siitä, kun ALZ-113-virus harvensi ihmiskuntaa kovalla kädellä ja nosti älykkäät apinat valtaapitäviksi maa-planeetalla (Apinoiden planeetan synty, 2011). Pieni, virukselle immuunien ihmisten joukko kituuttelee San Franciscon raunioilla, kun taas monirotuinen apinapopulaatio on ottanut paikakseen Muirin metsät kaupungin ulkopuolella. Polttoaineiden loppuessa sähkön tarve saa diplomatiaan uskovan Malcolmin hakeutumaan apinoiden suvereenin johtajan, Caesarin, valtakuntaan ja saa kuin saakin luotua hauraan siteen tämän kanssa kanssa, mutta vihamielisyys elää silti vahvana kummankin lajin riveissä

Osallistu nyt FilmiFINin ja Fox-Paramountin Apinoiden planeetan vallankumous -kilpailuun ja voita hienoja palkintoja. Lue myös aina terävän Andy Serkisin erikoishaastattelu, yksinoikeudella vain FilmiFINissä. Haastikseen pääset kätevästi tästä.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 2 (kaksi) kappaletta Apinoiden planeetan vallankumous -elokuvia, sekä kaikkien vastanneiden kesken pääpalkintona huikean hieno Planet of the Apes Collection -boksi, jossa on kaikki Apinoiden planeetta -elokuvat. Kaiken kukkuraksi heitetään vielä kaupan päälle jokaiselle voittajalle leffan teemaan passelisti istuva taskulamppu.

1. Mikä on mielestäsi Apinoiden planeetta -elokuvista paras ja miksi valintasi on juuri se?
2. Mikä on mielestäsi ohjaaja Matt Reevesin paras elokuva?
3. Mikä Andy Serkisin mocap-tekniikalla tallennetuista hahmoista on mielestäsi paras?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy tiistaina 25.11.2014 klo: 00.01. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n, 3D Blu-rayn vai Blu-rayn.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommentti



Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016