KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Avioelämän ruumiinavaus : Osallistu Gone Girl -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Pe, 13/02/2015 - 09:01

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Gone Girl -kilpailu on päättynyt ja onnekkaat voittajat löytyivät tällä kerralla Hyvinkäältä, Forssasta ja Porista, jonne matkaa myös bonus-palkinto, Gillian Flynnin kirjoittama kirja Kiltti tyttö, johon Gone Girl perustuu. Kilpailuvastausten perusteella FILMIFINin toimitus analysoi seuraavat faktat: David Fincherin suosituin elokuva on komealla äänisaaliilla Se7en (1995), Ben Affleckin vastaava teos Argo (2012), ja urallaan parhaiten menestynyt Bond-tyttö Halle Berry. Fight Club (1999) kävi hyvän kisan Se7enin kanssa FiNcherin parhaana elokuvana ja Affleckin leffoja puitaessa kakkoseksi nousi Will Hunting (1997). Bond-tyttöjen listalle nousivat Berryn perään Jane Seymour ja Eva Green. FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

Kun viidenteen hääpäiväänsä valmistautuva baarinpitäjä Nick Dunne (Ben Affleck) palaa kotiin, hän löytää talonsa tyhjänä. Vaimo Amy (Rosamund Pike) on mystisesti kadonnut, mutta paikalle hälytetty poliisi alkaa epäillä väkivallantekoa. Virkavallan perässä missourilaiseen pikkukaupunkiin ryntää myös verenhimoinen media, eikä aikaakaan kun koko kansan silmätikuksi nostettu Nick huomaa olevansa epäiltynä vaimonsa murhasta.

David Fincherin ohjaama Gone Girl on mestarillisesti rakennettu trilleri, nykyaikaisen elon ja avion kirugisen tarkka ruumiinavaus, viilto viillolta toinen toistaan mädimpiä kerroksia ihmisistään paljastava ultraääni, jonka näkemys parisuhteesta irvistelee suden lailla. Monitahoinen ja kompleksinen jännitysnäytelmä on myös kalmanmustalla huumorilla kyllästetty, äärikiriittinen julkilausuma nykyaikaisesta mediasta ja sen pahimmista piraijoista.

Lue myös huikean roolityön elokuvassa tekevän Rosamund Piken eksklusiivinen haastattelu, yksinoikeudella vain FilmiFINissä. Haastikseen pääset kätevimmin suoraan tästä.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana kilpailussa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 (kolme) kappaletta Gone Girl -elokuvia sekä bonuksena vielä yhdelle Gillian Flynnin kirjoittama kirja "Kiltti Tyttö", josta kirjailija on itse muokannut Gone Girlin loistavan käsikirjoituksen.

1. Mikä on mielestäsi ohjaaja David Fincherin paras elokuva??
2. Mikä on mielestäsi Ben Affleckin paras elokuva??
3. Kuka entisistä "Bond-tytöistä" on mielestäsi pärjännyt parhaiten urallaan??

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy sunnuntaina 22.2.2015 klo: 00.01. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016