KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Frakkikansa tulee: Osallistu Madagascarin pingviinit -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Pe, 20/03/2015 - 12:01

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Madagscarin pingviinit -kilpailu keräsi huiman osanottajajoukon, ja onnetar suosi tälle kerralla osallistuneita Tikkakoskelta, Helsingistä ja Virroilta, joista kaksi ensin mainittua saaavat elokuvapalkinnon kylkiäisiksi myös veikeät vakoilulasit, aitoon Madagascarin pingviinit -henkeen.

Kilpailuvastauksia analysoitiin FilmiFINin informaatiolaboratorioissa pitkään ja lopputulokset ovat tässä: Suosituin Madagascar -sarjan elokuvista oli ylivoimaisesti sarjan ensimmäinen, Madagascar, vuodelta 2005. Kommandopingviinien iskuryhmän suosituimman jäsenen paikasta käytiin nelikon kesken sitä vastoin tiukka kamppailu, joka päättyi lopulta Kowalskin voittoon. Kaikkien aikojen animaatioelokuvien kolmen kärjeksi FilmiFINin lukijat äänestivät Toy Storyn, Madagascarin ja ja Ice Agen. FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittäävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

FilmiFIN ja Fox-Paramount julistavat Madagascarin pingviinit -kilpailun alkaneeksi. Madagascar - elokuvista tuttu Kommandopingviinien paras A-ryhmä, Kippari, Kowalski, Rico ja Alokas, pääsevät maailman kaikkia pinkuja uhkaavan salaliiton jäljille, kun umpikiero ja katkera mustekala Dave suunnittelee suuren luokan terroritekoa. Avukseen frakkisakki saa salaistakin salaisemman Pohjoistuulen erikoisjärjestön, jonka johtajalla, Agentti Salaisella, on tuskaa ja tekemistä pitää kurissa omanlaisiin operaatioihin uskovaa pingunelikkoa. Eric Darnellin ja Simon J. Smithin energisesti ohjaama vauhtianimaatio osuu varsinkin kohderyhmäänsä laserin tarkasti suunnattuna ilopillerinä ja jaksaa hekotuttaa taatusti muutamankin katselukerran.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana kilpailussa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 (kolme) kappaletta 30.32015 julkaistunsa saavia Madagascarin pingviinit -elokuvia sekä kahdelle erityisen onnekkaalle bonuksena vielä maanmainiot ja kevätkeleille ultratyylikkäät vakoojalasit, joilla näytät paitsi coolilta, kykenet myös seuraamaan ympäristöäsi kuin kunnon pinguagentti konsaan.

1. Mikä on mielestäsi paras Madagascar -sarjan elokuvista?
2. Kuka on suosikkisi pingviiniryhmästä?
3. Mikä on kaikkien aikojen paras animaatioelokuva?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 30.3.2015 klo: 00.01. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n, Blu-rayn vai 3D Blu-rayn.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016