KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Huikea hyppy historiaan: Osallistu FilmiFINin ja FOX-PARAMOUNTIN Herra Peabody & Sherman -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, To, 16/10/2014 - 08:06

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Herra Peaboy & Sherman -kilpalussa voittajat löytyivät Varkaudesta, Kuopiosta ja Helsingistä. Onnittelut voittajille. Kysymykseen siitä, minkä sarjakuva lukijat haluaisivat nähdä valkokankailla, vastaukset jakautuivat erittäin laajalle kentälle. Ääniä saivat mm. Tarkastaja Ankardo, Pera Pervo, Matami Mimmi, Preacher, Roope-setä sekä Tex Willer. Yllättävää kyllä, monikymmenpäisestä joukosta ei yksikään ehdotus saanut ääniä muita enempää, joten FilmiFINin toimitus julistaa tilanteen ratkaisemattomaksi.

Maanmainiossa koko perheen animaatioelokuvassa Herra Peabody on maailman älykkäin koira, aikakoneen rakentanut Nobel-palkittu nero, joka vaikuttaa niin tieteiden, bisneksen kuin politiikankin saralla. Fiksu karvakuono on saanut myös adoptoida löytämänsä ihmispojan, Shermanin, jonka kanssa hän tekee aikamatkoja tutkimassa historian käännekohtia. Kun Sherman haluaa tehdä vaikutuksen koululuokkansa kiusanhenkeen Pennyyn, hän tulee vahingossa sekoittaneeksi aikajatkumon, jonka korjaamiseksi on lähdettävä hurjaan seikkailuun. Herra Peabody & Sherman on Leijonakuninkaan ohjaajan, Rob Minkoffin, huima seikkailu, joka taatusti piristää ihan koko perhettä keskellä syksyn synkkyyttä.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 (kolme) kappaletta Herra Peabody & Sherman -elokuvia. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Missä tv-sarjassa Herra Peabody ja Sherman tavattiin ensimmäisen kerran?
2. Mainitse vähintään 3 (kolme) historiallista hahmoa, jotka tavataan elokuvan aikana.
3. Minkä sarjakuvahahmon haluaisit nähtävän valkokankailla omassa elokuvassaan?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy torstaina 23.9.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016