KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Hyvän tuulen komiikkaa: Osallistu Enough Said -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Pe, 19/09/2014 - 12:41

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Enough Said -kilpailussa voittajat valikoituivat tällä kerralla Vantaalta ja Alavieskasta. Kilpailun kysymykset eivät tällä kerralla vaatinutkaan eksaktia tietoa, vaan painottuivat mielipiteisiin, joista FilmiFINin toimitus on ynnännyt seuraavanlaiset faktat: Rakastetun ja kovasti kaivatun James Gandolfinin parhaaksi roolisuoritukseksi elokuvissa tuli runsaasti vaihtoehtoja, kuten Purppuravyöhyke, Killing Them Softly, Zero Dark Thirty ja Kaappaus metrossa, mutta voittajaksi nousi lopulta särmikkään eversti Winterin rooli Rod Lurien napakassa vankilakuvauksessa Viimeinen linnoitus (The Last Castle, 2001). Seinfeld -sarjan suosituimmaksi hahmoksi nousi odotetusti Michael Richardsin unohtumattomasti tulkitsema uniikki Cosmo Kramer, mutta kaikkien aikojen parhaan romanttisen komedian äänestyksestä tulikin tiukka taisto. Ääniä saivat mm. P.S. I Love You, Uneton Seattlessa, Päiväni murmelina ja Bridget Jones - elämäni sinkkuna, kun voiton jakoi lopulta kolme eri elokuvaa tasapistein. FilmiFINin lukijoiden mielestä kaikkien aikojen kolme parasta romanttista komediaa ovat Pretty Woman, Neljät häät ja yhdet hautajaiset sekä Elämä on ihanaa. FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia osallistujia.

FilmiFIN ja Fox-Paramount järjestävät kilpailun liittyen 24.9.2014 niin DVD- kuin blu-ray-julkaisunsa saavan romanttisen komedian, Enough Said, kunniaksi. Hauskan ja sattuvasti sanailevan elokuvan pääosissa nähdään 2013 edesmennyt Sopranos -tähti James Gandolfini yhdessä viimeisistä elokuvaesiintymisistään, sekä myös toinen television puolelta suuren suosioon noussut suosikki, Seinfeld -sarjasta tuttu Julia Louis-Dreyfus. Taitavan pääkaksikon lisäksi Nicole Holofcenerin kirjoittamassa ja ohjaamassa, kriitikoiltakin hyvän vastaanoton saaneessa elokuvassa nähdään myös Toni Collette sekä Catherine Keener.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 (kolme) kappaletta Enough Said -elokuvia. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Missä elokuvassa James Gandolfini teki mielestäsi parhaan roolisuorituksensa?
2. Ketä oli suosikkihahmosi Seinfeld -komediasarjassa?
3. Mikä on mielestäsi kaikkien aikojen paras romanttinen komedia?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy lauantaina 27.9.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016