KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Kilpailu Impossible: Osallistu ja voita upea M:I-boksi
Jussi U. Pellonpää, Ma, 16/11/2015 - 10:01

FILMIFINin ja Fox-Paramountin Mission: Impossible Rogue Nation kilpailu on päättynyt ja kaikkien osanottajien joukosta onnelliset voittajat löytyivät tällä kerralla Lahdesta, Lehmosta ja Helsingistä, jonne matkaa myös kilpailun pääpalkinto, upea Mission: Impossible -elokuvien täydellinen boksi. Äänestys parhaasta Mission: Impossible -elokuvasta osoittautui äärimmäisen tiukaksi, sillä jokainen sarjan elokuvista sai runsaasti ääninä. Lopullinen sijoitus oli viidennestä ensimmäiseen seuraava: Mission: Impossible II, M:i: III ja Mission: Impossible Rogue Nation. Sarjan ensimmäinen elokuva, Mission: Impossible, ja neljäs osa,  Mission: Impossible - Ghost Protocol, kävivät tiukan taiston paremmuudesta aivan loppuun asti, jossa voiton vei äärimmäisen niukalla yhden äänen erolla Ghost Protocol. FILMIFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia kilpailuu osallistuneita.


FilmiFIN
ja Fox-Paramount haastavat sinut mukaan kilpailuun, jota ei kuitenkaan ole mahdoton ratkaista.

Tukaliin tilanteisiin tottunut ja mahdottomien missioiden monitaitoinen operaattori Ethan Hunt (Tom Cruise) kohtaa uransa vaarallisimman vastustajan, kun vastaan tulee tämän omaa erikoisryhmää, Impossible Mission Forceakin iskukykyisempi syndikaatti Rogue Nation.

Viides Mission Impossible -sarjan elokuva, Rogue Nation, jatkaa kolmososasta M:i:III ( 2006) ja sitä seurannutta Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011), alkanutta nousujohteista toimintasaagaa vauhdilla ja lyö tiskiin tähän mennessä tehokkaimman, fiksuimman ja hurjimmilla stunteilla suurustetun actionpaketin. Christopher McQuarrien ohjaamassa ja yhdessä Drew Pearcen kanssa kirjoittamassa tarinassa on käänteitä ja uukkareita enemmän kuin aiemmissa osissa yhteensä ja meiningissä draivia ja kekseliäisyyttä, joilla luodaan aivan uudet standardit tulevaisuuden actionkaahauksille kiinni otettaviksi.

Tom Cruise vetää pääroolin varmaotteisesti, ottaa ja antaa osumaa tasapuolisesti, ja Huntin hahmo onkin kokonaisuudelle niin tärkeä ja vahva, että muut pelurit jäävät pakostakin sivummalle. IMF-jengissä Simon Peggille on osattu kirjoittaa muutama napakka yksrivinen ja saa toki Jeremy Rennerkin hetkensä, mutta Ving Rhamesin Lutherille ei ole sen sijaan jätetty oikeastaan mitään muuta puuhaa kuin läsnäolo. Todellinen löytö on ruotsalainen Rebecca Ferguson, jonka Ilsa Faust on yhtä aikaa sekä erittäin femme kuin myös äärimmäisen fatale.

Osallistu Mission: Impossible Rogue Nation kilpailuun, vastaa kysymyksiin ja olet mukana kahden (2) Mission: Impossible Rogue Nation -elokuvan, sekä automaattisesti mukana myös pääpalkinnon, kaikki viisi Mission: Impossible -elokuvaa sisältävän, täydellisen leffaboksin arvonnassa.

1. Kenen luomiin hahmoihin Mission: Impossible -sarja perustuu?
2. Ketä on luonut saagan legendaarisen tunnusmusiikin?
3. Termin MacGuffin lanseerasi Alfred Hitchcock, tarkoittaen tarinankerronnan apuvälinettä, joka motivoi hahmoja ja pitää tarinan liikkeellä. Mitkä asiat tai esineet ovat toimineet MacGuffineina viidessä Tom Cruisen tähdittämässä Mission: Impossible -elokuvassa?
4. Mikä on Mission: Impossible -leffasarjan paras elokuva??

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 30.11.2015 klo: 00.01. Muista ilmoittaa vastauksessasi, haluatko DVD:n vai Blu-rayn?

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016