KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Lähde matkalla paperikaupunkiin ja osallistu Paper Towns -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Pe, 30/10/2015 - 10:51

FilmiFINIn ja Fox-Paramountin Paper Towns -kilpailun voittajat löytyivät Vantaalta, Hämeenlinnasta ja Tampereelta. Onnea voittajille. Etsittäessä kaikkien aikojen parasta nuorista kertovaa elokuvaa, FilmiFINin helmitauluyksikkö ynnäsi annettuja ääniä ja kärkeen tasapistein kaksi genren legendaarista esitystä, Breakfast Club ja Stand By Me. Ääniä saivat myös mm. Delta-jengi, Fucking Åmål ja Kohta 18. FilmiFIN kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita.

FilmiFIN
ja Fox-Paramount kutsuvat sinut mukaan etsimään elämän tarkoitusta, julistamalla Paper Towns -kilpailun avatuksi. Paper Towns kertoo naapurissaan asuvaan Margo Roth Spiegelmaniin (Cara Delevingne) jo alakouluikäisestä salarakastuneesta Quentin ”Q” Jacobsenista (Nat Wolff), joka yllättyy perinpohjin, kun sähäkkä ja omaperäinen tyttö tulee koulun päättäjäisten aattona hakemaan häntä keskellä yötä salaiseen tehtävään, joka pian paljastuu nerokkaaksi kostokimaraksi tämän pettäneille ystäville. Ilta päättyy menestyksekkäästi, mutta muutamaa päivää myöhemmin Margo on kuitenkin kadonnut. Tapansa mukaan aiemminkin livohkaan lähtenyt tyttö on kuitenkin jättänyt jälkeensä mystisiä vihjeitä, jotka imaisevat Quentinin matkalle, jonka aikana jokainen retkikunnasta oppii jotain uutta myös itsestään.

Jake Schreierin ohjaama Paper Towns on mukavan omaperäinen mysteeridraama ja kasvukertomus, jossa jännitys ja komiikka vuorottelevat hallitussa balanssissa. Paper Towns alkaa perinteisenä nuorisokuvauksena triosta nörttipoikia, kääntyen ykskaks nokkelaksi salapoliisitarinaksi, muuttuen lopulta tie-elokuvan kautta realistiseksi kuvaukseksi nuoruuden päättymisestä. Se on myös hyvin näytelty ja uskottavasti kerrottu tarina, ja kaikkien siirappisten ääliökomedioiden ja nyyhkydraamojen keskellä lajityyppinsä ryhdikäs ja fiksu edustaja.

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja olet mukana arvonnassa, jossa on palkintoina Paper Towns -elokuvia kolmelle onnekkaalle.

1. Kenen ja minkä nimiseen romaaniin elokuva Paper Towns perustuu?
2. Mitä tarkoitetaan puhuttaessa "paperikaupungeista"?
3. Mikä on kaikkien aikojen paras nuorista kertova elokuva?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 16.11.2015 klo: 00.01. Muista ilmoittaa vastauksessasi, haluatko DVD:n vai Blu-rayn?

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016