KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Lähde mentaalimatkalle ja osallistu kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, To, 28/05/2015 - 10:33

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Wild - Villi vaellus -kilpailu on ratkennut ja voittajat löytyivät Oulusta, Vantaalta ja Tammelasta. Lukuisien vastausten perusteella FilmiFINin analyysi- ja ynnäystyöryhmä laski Reese Witherspoonin parhaaksi elokuvaksi äänestetyn hienon leffan Walk The Line (2005), josta näyttelijättärelle annettiin myös parhaan naispääosan Oscar. Toiselle sijalle nousi Vettä elefanteille (2011) ja kolmanneksi Blondin kosto (2001). Parhaiksi irtiotto-elokuviksi nousivat FilmiFINin lukijoiden äänestyksessä tasapistein Sean Pennin ohjaama Erämaan armoille (Into the Wild, 2007) ja Danny Boylen 127 tuntia (2010). Wild - Villi vaellus sai kaksi Oscar-ehdokkuutta, parhaasta naispääosa- ja naissivuosasuorituksista, kuten kaikki kilpailuun osallistuneet hyvin tiesivät. FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

Osallistu FilmiFINin ja Fox-Paramountin kilpailuun ja olet mukana arvonnassa, jonka palkintona on 8.6.2015 DVD- ja Blu-Ray-julkaisunsa saavaa, Reese Withespoonin tähdittämää Wild - Villi vaellus elokuvia. Ohjaaja Jean-Marc Valléen Wild - Villi vaellus perustuu Cheryl Strayedin 2012 julkaistuun omaelämäkertaan Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail, ja sen filmatisoinnin on kirjoittanut aina varmakynäinen Nick Hornby. Pohjamateriaalina yhden ihmisen irtiotto pitkällä ja fyysisesti äärimmäisen vaativalla tempauksella on aina ollut elokuvantekijöiden peruskauraa, mutta yhtä aikaa myös hyvä haaste saada non-lineaarinen kerronta toimimaan moitteettomalla tavalla.

Vuonna 1995 Cheryl Strayedin (Reese Witherspoon) elämä oli palasina. Ainoa tuki ja turva, äiti Bobbi (Laura Dern), oli ollut jo kauan poissa, avioliitto Paulin (Thomas Sadoski) kanssa karilla ja huumeriippuvuus hengenvaarallisissa mittasuhteissa. Kohtalon oikusta Cheryl päättää lähteä patikoimaan Pacific Crest Trailin, Meksikon rajalta Kanadaan ulottuvaa vaellusreittiä, etsimään vastauksia ja apua sisuksia kalvavaan tuskaan. Yli tuhannen mailin taivallus toimii tuhtina terapiana, mutta on tottumattomalle äärimmäisen raskas ja vaarallinenkin.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana kilpailussa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 (kolme) kappaletta Wild - Villi vaellus -elokuvia.

1. Mikä on mielestäsi Reese Witherspoonin paras elokuva?
2. Mikä on mielestäsi paras ns. Irtiotto-elokuvista, joissa päähenkilö jättää arjen angstit ja lähtee reissuun?
3. Montako Oscar-ehdokkuutta Wild - Villi vaellus sai ja missä kategorioissa??

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 8.6.2015 klo: 00.01. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016