KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Lentävät viikingit! Osallistu FilmiFINin ja Fox-Paramountin Näin koulutat lohikäärmeesi 2 -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Ma, 03/11/2014 - 19:12

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Näin koulutat lohikäärmeesi 2 -kilpailu on päättynyt ja arpa suosi tällä kerralla kilpailijoita Helsingistä, Lahdesta ja Turusta. Onnea voittajille. Gerard Butlerin parhaasta roolityöstä käydyssä äänestyksessä suosikeita löytyi monia ja ääniä saivat niin elokuvat Gamer, PS. Rakastan sinua, Tulen valtakunta kuin Machine Gun Preacher ja Exän jäljilläkin. Voittoon nousi lopulta roolihahmo, jonka karjahdus, "This is SPAR-TA!!!", nosti kuningas Leonidaksen elokuvasta 300 kirkaasti ykköseksi.

Maanmainio ja vauhdikas koko perheen animaatio Näin koulutat lohikäärmeesi (2010) saa nyt jatkoa. Viisi vuotta on kulunut siitä kun Öystilän kylän hurjat viikingit tekivät YYA-spopimuksen lohikäärmeiden kanssa, ja nyt molemmat lajit elelevät leppoisia rauhan aikoja hyvässä yhteisymmäryksessä. Jo melkein mieheksi kasvanut Hikotus saa alituiseen isältään, kyläpäällikkö Aimolta, painostusta ryhtyä tämän seuraajaksi, mutta poikaa ja tämän lohikäärmettä Hampaatonta kiinnostaa kartoittaa uutta maailmaa. Yhdellä retkellään Hikotus törmää julmaan Drago Veriauraan, joka halajaa omaa lohnariarmeijaa valloittaakseen maailman. Pojan avuksi rientää paitsi paras ystävä Astrid, myös salaperäinen lohikäärmeratsastaja Valka, joka tuntee Hikotuksen historian yllättävän hyvin.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 (kolme) kappaletta Näin koulutat lohikäärmeesi 2 -elokuvia. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n, 3D Blu-rayn vai Blu-rayn.

1. Mainitse 3 (kolme) elokuvaa, missä Hikotuksen äänenä kuultava Jay Baruchel on näytellyt.
2. Mikä on mielestäsi kyläpäällikkö Aimon äänenä kuultavan Gerard Butlerin paras roolityö?
3. Kuka mainio näyttelijä esittää kyläseppä Raivon roolin suomeksi dubatussa ääniversiossa?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy tiistaina 11.11.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016