KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Mahtavat mutantit: Osallistu FilmiFINin ja Fox-Paramountin suureen X-Men: Days of Future Past -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, To, 16/10/2014 - 08:01

FilmiFINin ja Fox-Paramountin huimasti osallistujia haalinut X-Men: Days of Future Past -kilpailu on päättynyt. Onnekkaat Days of Future Past -elokuvan voittajat löytyivät tälle kierroksella Kuusankokselta ja Turusta, kun pääpalkinto, kaikki 7 X-men -elokuvaa sisältävä Cerebro Collection Box, matkaa Kolariin. Ja kuten luvattua, jokaiselle voittajalle menee mukana myös X-Men -henkinen kännykkäkuori. FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

Äänestyksessä suosituimmasta X-Men -hahmosta voittaja oli ylivoimaisesti Hugh Jackmanin esittämä Wolverine. Puukkokinnas repäisi komean kaulan muihin hahmoihin, joista lähimmäksi voittajaa pääsi yllättäen Rogue. Parhaaksi X-Men -elokuvaksi FilmiFINin lukijat äänestivät hieman yllättäen X-Men: First Classin, Days of Future Pastin jäädessä niukasti kakkossijalle. Mainittakoon myös, että jokainen X-Men -saagan elokuvista saivat ääniä. First Classin menestys todistaa osaltaan uuden sukupolven löytäneen mutantit ja valaa sarjan luojille ja jatkajille uskoa huomiseen. Seuraava seikkailu, X-Men: Apocalypse, on saanut jo ensi-iltapäivämääränkin, joten merkitkää kalentereihinne ajankohta 27.5.2016.

Nyt kannattaa osallistua FILMIFINin ja FOX-PARAMOUNTIN hulppeaan X-Men: Days of Future Past -kilpailuun, sillä palkinnot ovat huippuluokkaa, aivan kuten leffakin. Lue myös Wolverinea kaikkissa X-Men -elokuvissa esittäneen Hugh Jackmanin eksklusiivihaastattelu, yksinoikeudella vain FILMIFINissä. Haastatteluun pääset kätevästi tästä.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jossa arvotaan 2 (kaksi) kappaletta X-Men: Days of Future Past -elokuvia sekä pääpalkintona aatelinen X-Men: Cerebro Collection blu-ray-boxi, joka sisältää kaikki viisi aiemmin julkaistua X-Men -elokuvaa sekä Hugh Jackmanin Wolverine-hahmon soolot, X-Men Origins: Wolverine ja Wolverine. Sokerina pohjalla heitetään päälle vielä jokaiselle voittajalle ärhäkät, iPhoneen napakasti istuvat ja täydellisen X-Men -henkiset kännykkäkuoret.

Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko elokuvan DVD:n vai Blu-rayn, pääpalkinto Cerebro Collection on tarjolla ainoastaan blu-ray-formaatissa.

1. Kuka on suosikkisi X-Men -saagan hahmoista?
2. Mainitse 4 (neljä) näyttelijää, jotka ovat esittäneet William Strykeria X-Men -sarjan elokuvissa?
3. Mikä on mielestäsi paras X-Men -sarjan elokuvista?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy torstaina 16.10.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016