KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Ole Hitman ja osallistu Agentti 47 -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Su, 03/01/2016 - 01:01

Hurjan osanottajamäärän keränneen Hitman: Agentti 47 -kilpailun voittajat löytyivät Jämsänkoskelta, Lahdesta ja Raisiosta. Onnea heille, kuten myös kaikille muille kilpailuun osallistuneille.

Kysyttäessä parasta pelien pohjalta tehtyä elokuvaa, hajontaa esiintyi todella paljon. Ääniä saivat mm. Tekken, The Tomb Raider, Silent Hill, Street Fighter, Mortal Kombat, Max Payne ja jopa Super Mario Bros.. Tasapisteisiin kärkeen kuitenkin päädyttiin, ja voiton jakavat Hitman sekä Resident Evil.

Kysyttäessä mikä peleistä ehdottomasti ansaitsisi oman elokuvansa, äänijakauma oli niin ikään laaja, listalle kun nousivat mm. Red Dead Redemption, Borderland, Metal Gear Solid, Ultima, Batman: Arkham -trilogia ja Crazy Taxi, ja ainakin muutaman kilpailuun osallistuneen toive tulee toteutumaan ensi jouluna, kun Assassin`s Creed saa ensi-iltansa. Vaikka hajontaa olikin reippaasti, yksi oli ylitse muiden, sillä vanha kunnon Grand Theft Auto keräsi muhkean potin ja voitti muut kirkkaalla marginaalilla.

FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

Geneettisesti huippuunsa tuunattu palkkamurhaaja, ainoastaan niskaan tatuoidusta viivakoodistaan tunnettu agentti 47 (Rupert Friend) saa kohteekseen kasvottoman gonglomeraatin, Syndicate Internationalin, joka jahtaa omaa kadonnutta isäänsä etsivää Katie van Deesiä (Hannah Ware). Samainen iskä, eli tohtori Litvenko (Ciarán Hinds), on myös Agentti-ohjelman originaali alkuunpanija ja täten tuttu myös herra 47:lle. Syndicaten maailmalta kattohuoneistoonsa piiloutunut pomo Le Clerg (Thomas Kretschmann) haluaa tietää tohtorin olinpaikan, tuottaakseen kaikkien harmiksi kokonaisen armeijan vielä Neljäseiskaakin vaarallisempia salamurhaajia, ja lähettää Katian perään oman virityksensä, erikoisoperaattori John Smithin (Zachary Quinto).

Osallistu FilmiFINin ja Fox-Paramountin Hitman: Agentti 47 -kilpailuun ja voita leffa. Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja olet mukana arvonnassa, jonka palkintoina on 3 (kolme) Hitman: Agentti 47 -elokuvaa. Muista ilmoittaa vastauksessasi, haluatko DVD:n vai Blu-rayn? Lue myös Zacharyn Quinton eksklusiivihaastattelu, siihen pääset vaivattomimmin suoraan tästä.

1. Mika on paras pelien pohjalta tehty elokuva?
2. Kuka näytteli pääosaa ensimmäisessä Hitman -elokuvassa?
3. Mikä peli ansaitsisi ehdottomasti saada oman elokuvansa?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 11.01.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016