KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Osallistu Hotel Transylvania 2 -kisaan ja voita hienoja leffapalkintoja.
Jussi U. Pellonpää, Pe, 09/10/2015 - 21:50

FilmiFINin ja Sony Pictures Finlandin Hotel Transylvania 2 -kilpailu on ratkennut ja voittajat löytyivät Raisiosta, Oulunsalosta ja Tampereelta. Vastaukset kilpailukysymyksiin olivat 1. Mel Brooks, 2. Sony ja 3. Dennis. FilmiFIN ja Sony Pictures Finland onnittelevat kaikkia voittajia.

Vuoden 2012 koko perheen animaatiohitti Hotel Transylvania saa jatkoa. Maailman kuulusimman vampyyrin, kreivi Draculan, luksusluokan Hotel Transylvanialla menee hyvin, varsinkin kun ihmisetkin ovat nykyään listalla jopa vieraina, eikä enää pelkästään lounaana. Murhetta verenimijälle tuo kuitenkin tämän jälkikasvu ja varsinkin tomera lapsenlapsi, josta pitäisi mitä pikimmin kasvattaa kunnon vampyyri. Hurjaksi hullunmylly vastaa meneekin, kun Draculan isä Vlad saapuu hotellille, huomaten heti kuinka paljon kaikki onkaan muuttunut sitten entisten kauhun täyttämien aikojen. On tullut aika palauttaa hirviöt valtaan.

FilmiFIN
ja Sony Pictures Finland kutsuvat sinut mukaan kilpailuun 16.10.2015 ensi-.iltansa saavan Hotel Transylvania 2 -elokuvan hengessä, sillä palkintoina arvotaan kolmelle (3) kilpailuun osallistuneelle palkintopaketti, joka sisältää hurjan setin erilaista leffasälää, mukana mm. pehmolepakko, lepakkoreppu, magneettisetti, muistikirja, koulutarvikesetti ja vieläpä kasa tarrojakin, kaikki taatussa Hotel Transylvania hengessä.

Katso elokuvan traileri tästä ja vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen, niin olet mukana kilpailussa.

1. Kuka kuuluisa koomikko antaa äänensä Draculan isä Vladille elokuvan alkuperäisessä versiossa?
2. Minkä merkkinen puhelin Draculalla on käytössä?
3. Mikä on Draculan lapsenlapsen nimi?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 19.10.2015 klo: 00.01. Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016