KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Ratkaise haudan salaisuus ja voita leffapalkintoja.
Jussi U. Pellonpää, La, 16/05/2015 - 09:01

FilmiFINIn ja Fox-Paramountin Night at the Museum: Haudan salaisuus -kilpailu on päättynyt ja onnekkaat voittajat löytyivät tällä kerralla Tampereelta, Helsingistä ja Oulusta, jossa rouva Fortunan taikasauva osui peräti kahteen onnekkaaseen.

FilmiFINin päämajan kellariin sijoitetulla analyysi- ja riskinhallintaosastolla ynnättiin kilpailuvastausten perusteella paremmuusjärjestys Ben Stillerin tähdittämistä elokuvista ja listasta muodostui seuraavanlainen: Suosituimmaksi elokuvaksi nousi eniten ykkössijoja napsinut Sekaisin Marista, kakkoseksi kiilasi The Royal Tenenbaums ja kolmanneksi tasapistein kaksi elokuvaa, Painajainen perheessä (2004) sekä FilmiFINin toimituksen oma suosikki Tropic Thunder (2008). Parhaaksi Yö museossa -elokuvaksi FilmiFINin lukijat rankkasivat komealla äänienemmistöllä sarjan ensimmäisen elokuvan, eli Night at the Museum: Yö museossa (2006). Suosituimmaksi Yö museossa -hahmoksi nousi ylivoimaisesti rakastetun Robin Williamsin esittämä presidentti Teddy Roosevelt. FilmiFIN ja Fox-Paramount onnittelevat kaikkia voittajia.

Osallistu nyt heti FilmiFINin ja Fox-Paramountin Night at the Museum: Haudan salaisuus -kilpailuun ja olet mukana arvonnassa, jonka palkintona on, kuten arvasitte, 25.5.2015 DVD- ja Blu-Ray-julkaisunsa saavia, kaksi aikaisempaakin osaa ohjanneen Shawn Levyn ohjaamaa ja Ben Stillerin tähdittämää Night at the Museum: Haudan salaisuus -elokuvia.

New Yorkin luonnohistoriallinen museo, sen luottovaksi Larry Daley (Ben Stiller) sekä aina öisin taianomaisesti eloon heräävät näyttelyasukit kuten cowboy Jed (Owen Wilson), roomalainen sotilas Octavius (Steve Coogan) ja ex-presidentti Teddy Roosevelt (Robin Williams), neandertalin ihminen Laa (Ben Stiller), hunni Attila (Patrick Gallagher) sekä ärsyttävä Dexter-apina päätyvät jälleen keskelle suurta seikkailua, kun kuolleille reanimaation mahdollistava artefakti, muinainen egyptiläinen laatta, alkaa menettää voimansa. Ainoa keino pitää museon kantasakki elossa on kuskata mystinen murikka British Museumiin ja sen oikealle omistajille, faarao Ahkmenrahin (Rami Malek) Lontoossa esillä olevalle isälle, faarao Merenkahrelle (Ben Kingsley). Kun brittimuseon reliikit heräävät ensimmäisen kerran ja keikkaan sekaantuu vielä rakkaudettomuudesta kitkerä ritari Lancelot (Dan Stevens), Larrylla ja kumppaneilla piisaa jälleen puuhaa.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana kilpailussa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 4 (neljä) kappaletta Night at the Museum: Haudan salaisuus -elokuvia sekä kaikkille onnellisille voittajille vielä kaupanpäälle mainiot puuhaboksit. Perheen pienemmälle väelle passelista peltisestä puuhaboksista löytyy väriliidut, väritys- ja puuhaliuskoja, tarra-arkki ja myös vanhemmille ehkä tarpeellinen "älä häiritse" -kyltti ovenkahvaan, kaikki tietenkin aidossa Night at the Museum -hengessä.

1. Nimeä kolme Ben Stillerin elokuvaa paremmuusjärjestyksessä.
2. Mikä on mielestäsi paras kolmesta Night at the Museum -elokuvasta?
3. Mikä on suosikkihahmosi Night at the Museum -leffatrilogiassa nähdyistä henkilöistä?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 25.5.2015 klo: 00.01. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016