KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Riemua respassa: Osallistu FilmiFINin ja Fox-Paramountin The Grand Budapest Hotel -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, To, 07/08/2014 - 01:01

Mahtavasti osallistujia kerännyt The Grand Budapest Hotel -kilpailu on päättynyt. Tällä kerralla oikein vastanneiden joukosta valikoituneet voittajat löytyivät Lehmosta, Kotkasta ja Vantaalta. Äänestyksessä Ralph Fiennesin parhaasta roolityöstä ylivoimainen ääniharava oli erinomaisen psykoottinen ja aidosti pelottava henkilöhahmotus armottomasta natsiupseerista Amon Goethista Steven Spielbergin elokuvassa Schindlerin lista (1993). Ääniä saivat myös roolit elokuvssa Kukkoilijat (In Bruges, 2008), Lukija (The Reader, 2008) ja Spider (Spider, 2022). FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

FilmiFIN ja Fox-Paramount järjestävät kilpailun liittyen 6.8.2014 niin DVD- kuin blu-ray-ensi-iltansa saavan The Grand Budapest Hotel -elokuvan tiimoilta. Kulttimaineen hankkineen ohjaaja Wes Andersonin vauhdikas ja surrealistinenkin komedia seuraa suuren itä-eurooppalaisen hotellin portieerin (Ralph Fiennes) ja tämän uskollisen pikkolon seikkailuja keskellä monimutkaista murhavyyhtiä. Lue myös Wes Andersonin elokuvien vakionäyttelijän, aina metkan Bill Murrayn, letkeä haastattelu yksinoikeudella vain FilmiFINissa. Haastatteluun pääset kätevimmin tästä.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen oikein ja olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 3 (kolme) kappaletta The Grand Budapest Hotel -elokuvia. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai blu-rayn.

1. Monessako elokuvassa Bill Murray ja ohjaaja Wes Anderson ovat tehneet yhteistyötä? Seitsemässä.
2. Kuka ääninäytteli pääosaa Andersonin maanmainiossa animaatioelokuvassa Fantastic Mr. Fox? George Clooney
3. Mikä on mielestäsi Ralph Fiennesin uran vaikuttavin roolityö?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy torstaina 7.8.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016