KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Selvitä surman sokkelo: Osallistu FilmiFINin ja FOX-PARAMOUNTIN Labyrintti -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Su, 18/01/2015 - 18:50

Labyrintti -kilpailu on päättynyt ja palkinnot menivät Mustasaareen, Isojoelle ja Kolariin. Parhaaksi äänetyksessä uudemmista elokuvasarjoista nousi odotetusti Harry Potter, toiseksi tuli Twilight ja kolmanneksi Nälkäpeli. Kysyttäessä vielä elokuvaksi tekemätöntä sarjaa, ehdolle nousivat mm. Neiti Etsivä ja Enid Blytonin Seikkailu-sarja. Kotimaisista tähdistä näiden vielä ensi-iltaansa odottavien elokuvien tähdiksi ehdotettiin niin Jasper Pääkköstä, Minna Haapkylää kuin Tommi Korpelaakin. FilmiFIN ja Fox-Paramount onnittelevat voittajia ja kiittävät kaikkia osallistuneita.

FilmiFIN ja Fox-Paramount kutsuvat sinut kilpailuun, jonka palkintoina on kaikkien osallistujien kesken 3 kappaletta Labyrintti -elokuvia. Labyrintti on ensimmäinen osa elokuva-sarjaa, jossa menneisyydestään ainoastaan nimensä muistava Thomas (Dylan O`Brien) herää Gladeksi kutsutussa oudossa paikassa. Ympärillä on kymmeniä muita nuoria miehiä ja mekaaniset muurit, jotka avautuvat vaaralliseksi labyrintiksi ja estävät pääsyn ulkomaailmaan. Syitä outoon vankeuteen ei tiedä kukaan, mutta kun hissi tuo ryhmään Teresan (Kaya Scodelario), ensimmäisen tytön ja tämän mukana kryptisen viestin, pojat päättävät, että on aika yrittää löytää ulospääsy, ennen kuin loppu koittaa kaikille. Lue myös elokuvan ohjaajan, ensikertalaisen Wes Ballin mietteitä  FilmiFINin eksklusiivisesta haastattelusta, jonka löydät kätevästi täältä.

Blu-Ray-julkaisu sisältää tukun extroja (Deleted scenes with Commentary from Wes Ball, Navigating The Maze: The Making of The Maze Runner, The “Chuck” Diaries, Gag Reel, Visual Effects Reel with Commentary from Wes Ball, “Ruin” - Wes Ball Short Film in 2D and 3D with Commentary from Wes Ball, Audio Commentary from Wes Ball and T.S. Nowlin, Galleries) ja DVD:ltäkin löytyy lisämateriaaleja mukavasti (Deleted Scenes with Commentary from Wes Ball, Audio Commentary by Wes Ball and T.S. Nowlin, Galleries). Vastaa nyt heti kolmeen kysymykseen ja olet mukana kilpailussa.

1. Mikä on mielestäsi paras ensi-iltansa saaneista, ns. nuorille katsojille suunnatuista elokuvasarjoista?
2. Mikä vielä tekemätön kirjasarja ansaitsisi mielestäsi tulla filmatisoiduksi?
3. Entä kenen suomalaisen näyttelijän haluaisit nähdä sarjan pääosassa?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 26.1.2015 klo: 00.01. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016