KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Skoudet skolessa, osa 2: Osallistu 22 Jump Street -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Pe, 15/08/2014 - 01:01

FilmiFIN ja Sony Pictures Finland järjestävät kilpailun 22 Jump Street -elokuvan 22.8.2014 alkavan ensi-illan kunniaksi. 2 vuotta on kulunut siitä, kun Morton Schmidtin (Jonah Hill) ja Greg Jenkon (Channing Tatum) edellinen soluttautumistehtävä kouluun päättyi menestyksekkäästi. Nyt miehet yrittävät kovasti käytellä oppejaan normaalissa kyttäarjessa, mutta kun vaativa keikka menee kympillä kaseikkoon, uusi komennus paiskaa kaksikon jälleen salakytiksi opinahjoon, mutta kun Schmidt kilahtaa taidepiireihin ja ihastuu yhteen oppilaaseen, ja Jenkokin löytää vallan uuden suunnan elämälleen remuavasta veljeskunnasta ja koulun jalkapallojoukkueesta, mikään ei tietenkään mene kuten alunperin oli suunniteltu.

Katso elokuvan vauhdikas traileri tästä, vastaa kolmeen kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 2 (kaksi) kappaletta 22 Jump Streetin esiosan, saman tekijäryhmän riehakkaan törkeän 21 Jump Street -elokuvan DVD -versioita.

1. Mihin collegeen leffan taistelupari joutuu peitetehtäviin?
2. Mikä on sivuroolissa nähtävän Ice Cuben oikea nimi?
3. Kuka näyttelijä nousi originaalista 21 Jump Street -tv-sarjasta elokuvatähdeksi?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy lauantaina 23.8.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016