KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Syöksy vakoiluun maailmaan ja osallistu kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Ma, 05/10/2015 - 01:01

FilmiFINIn ja Fox-Paramountin Spy - Vakoojan asussa kilpailu on päättynyt ja voittajat löytyivät tälle kerralla Vaasasta, Tampereelta ja Nastolasta. Kilpailuvastausten joukosta FilmiFINin operatiivinen analysointiyksikkö ynnäili seuraavalisia tulokset: Kaikkien aikojen parhain vakouluelokuva, FilmiFINin lukijoiden äänestämänä on 007:t, joista ääniä saivat melkein jokainen 24:stä osasta. Eniten kuitteja keräsivät Casino Roayle, 007 ja Kultasormi, Kuuraketti sekä 007 Skyfall. Salaisten agenttien ykköseksi nousi odotetusti Bond, James Bond, vaikka hajaääniä saivat myö sellaiset varjoissa kulkevat operaattorit kuten Jason Bourne, Maxwell Smart, Ethan Hunt sekä Johnny English, jonka nimikkoelokuvallekin riitti äänestäjiä parhaaksi vakoiluelokuvaksi. Jason Stathamin lukuisista roolitöistä parhaiksi arvotettiin FilmiFINin lukijoiden keskuudessa tasaäänin Snatch – hävyttömät ja Transporter. Ääniä saivat myös elokuvat Crank, Pankkikeikka ja Collatral - Väärä aika, väärä paikka, jossa The Stath vilahtaa muuten vain muutaman sekunnin. FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikki osallistujia.

FilmiFIN ja Fox-Paramount kutsuvat sinut sukeltamaan vakoilun ja salaisten agenttien vaaralliseen, mutta myös ratkiriemukkaaseen maailman. Palkintona osallistumisesta tarjoamme kolme kappaletta hauskaa ja vauhdikasta Spy – Vakoojan asussa -elokuvaa, joka julkaistaan DVD:nä ja Blu-rayna 5.10.2015.

Vain konttorihommiin sidotun Susan Cooperin (Melissa McCarthy) työ Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n analyytikona on kauko-ohjata agentti Bradley Finea (Jude Law) vaarallisissa tehtävissä, kuten nyt auttaa tämä ulos pahasti kaseikkoon menneen keikan keskeltä. Kun pahin mahdollinen kuitenkin tapahtuu, ja tieto kaikkien huippuagenttien henkilöllisyyden paljastumisesta rikollisille tulee agentuurin tietoon, aina vakoiluhommista (ja Finesta) salaa haaveillut Susan ilmoittautuu vapaaehtoiseksi kentälle selvittääkseen, kuka on vuodon takana. Ensimmäisenä tähtäimessä on pahoja suunnitteleva Rayna Bojanov (Rose Byrne), bulgarialainen terroristi jo toisessa polvessa, ja tämän lipevä hanslankari Sergio De Luca (Bobby Cannavale), mutta onneksi kentällä on myös sellaisia miehiä kuten Rick Ford (Jason Statham), todellinen superagentti, joka tosin ei voi sietää hömppää ja pallo hukassa keskellä vakoiluvyytiä ja takaa-ajoja törmäilevää Susania.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana kilpailussa, jossa palkintoina on 3 (kolme) kappaletta Spy – Vakoojan asussa -elokuvia. Lue myös FilmiFINin eksklusiivihaastattelu, jossa paremmin kovien karjujen rooleistaan tunnettu Jason ”The Stath” Statham kertoo, mistä löysi sisäisen koomikkonsa. Äärimmäisen mukavaksi mieheksi osoittautuvan Stathamin hilpeän haastiksen löydät kätevimmin suoraan täältä.

1. Mikä on mielestäsi kaikkien aikojen vakoojaelokuva?
2. Entä kuka on mielestäsi kaikkien aikojen parhain salainen agentti?
3. Mikä on mielestäsi Jason Stathamin paras elokuva?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 5.10.2015 klo: 00.01. Muista ilmoittaa vastauksessasi, haluatko DVD:n vai Blu-rayn? Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016