KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Tee aavikkokoe ja osallistu kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Ma, 18/01/2016 - 01:01

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Labyrintti - Aavikkokokeet -kilpailu on päättynyt ja onnekkaiden voittajien asuinpaikat löytyvät tällä kerralla Porista, Espoosta ja Oulusta. Kilpailuun tuli runsaasti vastauksia ja kysyttäessä parasta synkkään tulevaisuuteen sijoittuvaa elokuvaa, hajonta oli yllättävänkin suurta. Ääniä saivat niin vanhat klassikot kuten Metropolis, Fahrenheit 451 ja Viimeisellä rannalla, kuin myös uudemmasta päästä olevat dystopiat, kuten Equilibrium, Day After Tomorrow, Independence Day, Ihmisen pojat, Nälkäpeli: Matkijanärhi, osa 2 sekä Avatar. Kolmossijalle nousi hieno Tie (The Road) ja kakkoseksi hiukan yllättäenkin Labyrintti -saagan kakkososa Aavikkokeet, mutta voittajasta ei silti olllut epäselvyyttä. Yksi modernin scifin klassikoista, Blade Runner, nousi komeaan ja aivan varmasti ansaittuun voittoon. Onnittelut voittajille ja kilpailuun osallistuneille.

Juuri kun Thomasin (Dylan O`Brien) johtama joukkio outoon labyrinttiin vangittuja nuoria löysivät tiensä ulos fataalista sokkelosta, he saivat huomata olleensa vain osa testiä, jonkin huomattavasti kalmaisamman tulevaisuuden käyttötarkoituksiin. Nyt ryhmä kuskataan sotilaallisen tukikohtaan, keskelle tuhoutunutta suurkaupunkia, mutta turvaa ei sen enempiä ole luvassa sielläkään. Pako on jälleen ainoa mahdollisuus, mutta minne mennä, kun ympärillä on hävityksen kauhistus ja pelkkää aavikkoa, täynnään äärimmäisen vaarallisia, oudon tartunnan saaneita asukeita, eikä pelastajatkaan ole aivan sitä, miltä aluksi näyttivät.

Ohjaaja Wes Ball jatkaa puikoissa vuoden 2014 apokalyptisen juvenaalijännärin Labyrintti jatko-osassa Labyrintti - Aavikkokokeet. Siinä missä ykkösosa oli liki klaustrofobisen suljettu näyttämö, Aavikkokokeet laajentaa skaalan globaaliksi taisteluksi tulevaisuudesta, ja siinä määrin mukavasti ykkösosasta petrataan, että finaalin, vuodelle 2017 merkatun The Maze Runner: The Death Cure, toivoo ihan oikeastikin näkevän päivänvalon.

Osallistu heti FilmiFINin ja FOX-PARAMOUNTIN Labyrintti - Aavikkokokeet -kilpailuun ja voit voittaa, arvasit oikein, Labyrintti - Aavikkokoeet -elokuvan haluamassasi formaatissa. Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Kenen luomiin kirjoihin Labyrintti -elokuvat perustuvat?
2. Mistä tv-sarjasta herra Jansonia esittävä Aidan Gillen muistetaan parhaiten?
3. Synkästä tulevaisuudesta on tehty lukemattomia elokuvia, mutta mikä niistä on mielestäsi paras?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 18.01.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016