KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Vauhtia viidakossa: Osallistu Rio 2 -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, To, 28/08/2014 - 01:01

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Rio 2 -kilpailun onnekkaat voittajat löytyivät tällä kerralla Palokasta, Turusta ja Oulusta. Kaikkien aikojen parhaan animaatioelokuvan tittelistä käytiin kova kisa ja voiton jakoivat lopulta kaksi erinomaista koko perheen elokuvaa, Leijonakuningas ja Shrek. Ääniä saivat tiukassa kisassa myös  elokuvat Ice Age - Jäätikön sankarit, Wall-E, Rouva Brisby ja hänen salainen maailmansa, Robin Hood, Näin koulutat lohikäärmeesi, Kaunotar ja Hirviö sekä Liikkuva linna. FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

FilmiFIN ja Fox-Paramount järjestävät kilpailun liittyen 27.8.2014 niin DVD- kuin blu-ray-julkaisunsa saavan maanmainion koko perheen animaatioelokuvan Rio 2 tiimoilta. Visuaalisesti huikaisevan hieno elokuva seuraa papukaija Blun, tämän perheen ja ystävien suurta seikkailua Amazonin sademetsissä, joita uhkaa tuho. Kovimman tehtävän eteen Blun kuitenkin puskee tiukka appiukko Eduardo.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen oikein ja olet mukana arvonnassa, jossa kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 3 (kolme) kappaletta Rio 2 -elokuvia. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n , Blu-rayn vai 3D blu-rayn.

1. Mitä lintulajia Blu ja Jewel edustavat??
2. Ketkä suositut suomalaiset artistit ääninäyttelevät Nicoa ja Pedroa?
3. Mikä on mielestäsi kaikkien aikojen paras animaatioelokuva?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy torstaina 28.8.2014 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien oikein vastanneiden keskeen ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016