KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Voita viileimmän viihteen valioyksilö: Osallistu Kingsman: Salainen palvelu -kilpailuun
Jussi U. Pellonpää, Su, 14/06/2015 - 01:01

FILMIFINin ja FOX-PARAMOUNTIN Kingsman -kilpailuun tuli vastauksia runsaasti ja näiden joukosta FF:n arvontayksikkö seuloi kolme onnekasta voittajaa, jotka löytyivät Kuopiosta, Riihimäeltä ja Kihniöstä, joista kaksi jälkimmäistä saavat elokuvapalkinnon kylkeen vielä coolit Kingsman-lippikset. Kilpailuvastauksia anylysoitaessa selvisi, että Matthew Vaughnin parhaaksi elokuvaksi FILMIFINin lukijat arvostivat Kick-Assin, jonka perässä kakkossijalle nousi X-Men: First Class. Kolmanneksi eniten ääniä saivat Layer Cake ja Kingsman: Salainen palvelu. Colin Firthin ehdottomasti suosituin elokuva on Kuninkaan puhe, joka vei valtaosan annetuista äänistä. Kakkoseksi kiilasi yhtä selvästi Pappi. Lukkari, Talonpoika, Vakooja ja kolmanneksi A Single Man. Pointseja keräsivät myös mm. Mamma Mia!, Rakkautta vain sekä Bridget Jones. Kaikkien aikojen suosikkiagenttia etsittäessä voittajaksi noussut hahmo ei ollut kenellekään yllätys, sillä numerosarja 007, eli James Bond, vei ylivoimaisen voiton. Ääniä keräsivät myös mm. Jason Bourne, Harry Palmer, Ethan Hunt, Maxvell Smart ja Seeley Booth. FILMIFIN ja FOX-PARAMOUNT kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

Armeijan jälkeen suunnatonna harhaillut nuori mies, kaduilla paremmin Eggsy (Taron Egerton) nimellä tunnettava Gary Unwin, on kovaa vauhtia valumassa entistä syvemmälle rikoksen poluille, mutta katkon syöksykierteeseen tarjoaa yllättäen mies menneisyydestä. Eggsyn kuolleen isän entinen kollega, herrasmiesagentti Harry Hart (Colin Firth), rekrytoi pikkunilkin vakoilijoiden eliittiryhmään, Kingsmaniin, joiden huippusalaisena tehtävänä on säilyttää, ei sen vähempää kuin maailmanrauha ja valtioiden voimasuhteiden tasapaino globaalissa kilpajuoksussa. Ja uutta verta korkeinta high-techia niin aseissaan kuin vempaimissaankin käyttävä, hienoihin mittatilauspukuihin sonnustautuva ja aatelisen korrektisti esiintyvä, mutta tarpeen niin vaatiessa sekunnin murto-osassa murhaavan tehokkaaseen väkivaltaan räjähtävä agentuuri tarvitseekin, sillä megalomaaninen Richmond Valentine (Samuel L. Jackson) suunnittelee suunnatonta selkkausta, joka uhkaa koko ihmiskuntaa.

Kick-Ass ja 2011 X-Men: First Class -elokuvista tutun Matthew Vaughnin ohjaama Kingsman: Salainen palvelu on armoton annos adrenaliinia suoraan actionleffojen ahteriin. Se on räävi, ronski ja silmittömän väkivaltainen, mutta myös mahdottoman hauska ja viihdyttävä syvätuuletus vakoojagenrelle ja maailmalle, jossa myös knalli ja sateenvarjo voivat viedä hetkessä hengen. Samalla se on komea kunnianosoitus lajityypin ryhdikkäimmille edustajille niin valkokankailla kuin televisiossakin. Syvän kumarruksen ilkikurisen irvistyksen myötä saavat niin James Bond, Me kostajat, Man from U.N.C.L.E eli Napoleon Solo ja lukuisat muut tutut varjoissa kulkevat maailmanpelastajat.


Osallistu nyt heti FilmiFINin ja Fox-Paramountin Kingsman: The Secret Service - Salainen palvelu -kilpailuun, niin olet mukana arvonnassa, jonka palkintona on 22.6.2015 DVD- ja Blu-Ray-julkaisunsa saavaa, Colin Firthin ja Samuel L. Jacksonin tähdittämää Kingsman: The Secret Service - Salainen palvelu -elokuvia sekä kahdelle erikoisen onnekkaalle vielä bonuksena ihka aito Kingsman -lippis. Lue myös FILMIFINin eksklusiivihaastattelu, jossa elokuvan naistähdet Sofia Boutella ja Sophie Cookson kertovat hurjan hullumyllyn kuvauksista. Helpoiten pääset haastatteluun suoraan tästä.


Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana kilpailussa.

1. Mikä on mielestäsi ohjaaja Matthew Vaughnin paras elokuva?
2. Listaa 3 (kolme) Colin Firthin elokuvaa paremmuusjärjestyksessä.
3. Kuka on kaikkien aikojen suosikkiagenttisi?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 22.6.2015 klo: 00.01. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016