Alkuperäinen nimi: 
The Big Wedding
Julkaisija: 
Valmistusvuosi: 
2013
Valmistusmaa: 
Ohjaaja: 
Käsikirjoittaja: 
Musiikki: 
Ikäsuositus: 
7
Kesto: 
89
Yhdet häät ja kolme anoppia
Jussi U. Pellonpää, To, 06/06/2013 - 00:00

Elokuva
Griffinin suuressa perheessä piisaa säpinää kun perheen Kolumbiasta adoptoitu poika, Alejandro (Ben Barnes) menee naimisiin Missynsä (Amanda Seyfried) kanssa. Alejandron äärikatolilainen äiti Madonna (Patricia Rae) saapuu kotimaastaan tyttärensä Nurian (Ana Ayora) kanssa tarkistamaan, että kaikki menee pyhän kirjan mukaan. Griffinien patriarkka Don (Robert DeNiro), viinaan menevä taiteilja, joutuu esittämään, että on yhä aviossa ex-vaimonsa Ellien (Diane Keaton) kanssa, vaikka on jo vuosia jakanut elämänsä Beben (Susan Sarandon) kanssa. Lisäkierrettä kinkkiseen tilanteeseen tuovat myös paikalle saapuvat Donin ja Ellien aikuiset lapset, kiimainen Jared (Topher Grace) ja katkeran kitkerä Lyla (Katherine Heigl), jotka oireilevat vanhempiensa lailla. Kun hömpähtänyt vihkijä, Isä Monighan (Robin Williams), valmistautuu lopulta sanomaan aamen, on perheen piirissä käyty läpi monta kiirastulta ja parinvaihdosta.

Kaikki näyttää ulkoisesti hyvältä Justin Zackhamin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa romanttisessa komediassa Yhdet häät ja kolme anoppia, joka perustuu ranskalaiseen, vuoden 2006 elokuvaan Mon frére se marie, mutta komeasta näyttelijälistauksesta huolimatta lopputulos jää tylsäksi kohellukseksi, josta puuttuu sekä huumori että särmä. Zackham luottaa liiaksi ansioituneisiin komeljanttareihinsa ja menee suurimman osin sieltä yli, missä aita on matalin tai puuttuu kokonaan.

DeNiro, Keaton ja Sarandon osoittavat kyllä ulkolukukykynsä huutamalla konekivääridialogiaan, mutta kemia kolmikolta puuttuu kokonaan muutamaa yksittäistä kohtausta lukuunottamatta. Topher Grace, Amanda Seyfried ja Katherine Heigl toistavat laiskoja anekdoottejaan kuin unessa ja Robin Williams käy heittämässä muutaman piipahduksen kokoisen karikatyyrinsä ilman sen suurempia ambitioita.

Yhteenveto
Laiskanpulskea komellus, jota eivät edes tähtisikermä isopalkkaisia näyttelijöitä nosta surkeiden romcomien syvästä suosta.

Anamorfinen: 
Anamorfinen
Levymäärä: 
0
Arvosana DVD:lle: 
Arvosana kuvasta: 
Arvosana äänestä: 
Arvosana bonusmateriaaleista: 
Pakkotekstitys: 
On
Kuvagalleria: 


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016