Alkuperäinen nimi: 
The Hangover part III
Julkaisija: 
Valmistusvuosi: 
2013
Valmistusmaa: 
Ohjaaja: 
Käsikirjoittaja: 
Ikäsuositus: 
11
Kesto: 
100
Kauhea kankkunen 3
Jussi U. Pellonpää, Ke, 29/05/2013 - 00:00

Elokuva
Kun susilaumaksi itseään kutsuvan bileporukan hölmöin jäsen, mieslapsi Alan (Zach Galifianakis), jättää lääkityksensä ottamatta, on kiinni loppujengistä, Philistä, (Bradley Cooper), Stusta (Ed Helms) ja Dougista (Justin Bartha), saada pölvästi nopeasti ammattihoitoon. Reissua lepopaikkaan hankaloittaa pahis gangsteripomo Marshall (John Goodman), joka jahtaa poikien vanhaa tuttua, suunnattomasti kaikille hankaluuksia aiheuttanutta herra Chowta (Ken Jeong).

Ohjaaja Todd Phillipsin luoma, vahingonilolle ja idioottimaisuuksille sukseensa perustanut ääliökimara Kauhea kankkunen saa kolmannen, ja toivottavasti myös viimeisen osansa. Ensimmäisen ja toisen osan amneesian aiheuttamat katastrofit on nyt korvattu toimintapainotteisella juonella, johon sekoitetaan tarpeetonta väkivaltaa ja täysin irrallisia räävittömyyksiä.

Phillips jatkaa valitsemallaan tiellä, kuljettaa itsensä ja Graig Mazinin rustaamaa tarinaa nykivästi sketsistä ja vastoinkäymisestä toiseen ja alleviivaa fiilikset joka käänteessä päälleliimatuilla musiikkiesityksillä. Juonikudelma jää nolosti puolitiehen olematta sen enempää jännittävä kuin hauskakaan.

Bradley Cooper on jo osoittanut osaavansa näytellä ja miehen läsnäolo Kolmos-kankkusessa lieneekin vain vuosia sitten tehdyn sopimuksen patistama sivuhyppy paremmista rooleista. Philin rooli on lähinnä pullistelua eikä Ed Helmsin tiukkis Stu naurata hänkään. Justin Bartha paran rooli on jälleen olla paikalla lähinnä ainoastaan puheissa. Se vähäkin komiikka jää suurimmilta osin Zach Galifianakisin ja Ken Jeongin harteille, kummankin ollessa paitsi rasittavan maneerisia, myös ärsyttävän päällekäyviä näyttelijöitä. Muhkea John Goodman yrittää pelastaa sen, mikä pelastettavissa on, mutta paperinohueksi kaavoitettu rooli konnapomona ei tarjoa muuta kuin mahdollisuuden kiroiluun. Sivurooleissa piipahtavat myös ensimmäisestä Kankkusesta tutut Jeffrey Tambor Alanin isänä Sidinä, Mike Epps Black Dougina sekä Heather Graham kultasydämisenä eskorteerina Jadena.

Yhteenveto
Puhkikulunutta pakkopullaa syöttävä kierrätyskomedia. Kloonattujen kommellusten hautausmaa.

Anamorfinen: 
Anamorfinen
Levymäärä: 
0
Arvosana DVD:lle: 
Arvosana kuvasta: 
Arvosana äänestä: 
Arvosana bonusmateriaaleista: 
Pakkotekstitys: 
On
Kuvagalleria: 


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016