KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Valtaistuinpeli jatkuu: Osallistu Game of Thrones -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Ma, 11/12/2017 - 07:46

FilmiFINin ja Fox-Paramountin huikean suosion saanut Game of Thrones -kilpailu on päättynyt. Ylimääräinen joululahja, sarjan 7. tuotantokausi halutussa formaatissa, on luvassa kisan voittajille, jotka asustavat seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Joensuu ja Kangasala.

Suosikkihahmoa haettaessa äänet jakaantuivat monelle pelurille, mutta kalkkiviivoille ylsi silti vain kolme vahvaa kisaajaa, Jon Snow, jonka roolissa nähdään Kit Harington, Emilia Clarken esittämä Daenerys Targaryen ja voittajaksi noussut, FilmiFINin toimituksenkin suosikki Tyrion Lannister, jonka roolissa nähdään loistava Peter Dinklage. Inhokista ei ollut epäselvyyttä, sillä Lena Headeyn Cersei Lannister vei kirkkaan voiton. Seitsemän kuningaskunnan sekä rautavaltaistuimen lopulliseksi hallitsijaksi FilmiFINin lukijat veikkasivat tiukan kisan jälkeen niin Tyrion Lannisteria, Jon Snowta ja Arya Starkia. Saipä ääniä myös Night King, mutta voiton äänestyksessä vei lopulta Daenerys Targaryen. FilmiFIN ja Fox-Paramount onnittelevat voittajia ja kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

 

Kehuja, mammonaa ja tukuttain palkintoja kerännyt ja maailmanlaajuiseksi hitti-ilmiöksi kohonnut, George R.R. Martinin romaanikokoelmaan pohjaava fantasiasarja, Game of Thrones, on yhtä laulua vailla valmis, sillä saagan päättää sen kahdeksas kausi, joka kuitenkin starttaa näillä näkymin vasta ensi vuoden lopulla, mahdollisesti jopa vasta 2019. Sitä ennen on kuitenkin syytä tarkistaa missä mennään pitkässä sodassa Lannisterien, Starkien, Targaryenien ja Greyjoyn sukujen välillä, unohtamatta myöskään sitä, millaista kohtaloa pakkasesta pitävät elävät kuolleet, White Walkersit, ihmiskunnan pään menoksi suunnittelevat.

Lukaise myös FilmiFINin eksklusiivihaastattelu, jossa sarjan Islannin Location scout, kuvauspaikkavastaava, Einar Sveinn Thordarson, kertoo miten Game of Thrones on muuttanut saarivaltion elämää.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana 3 (kolmen) Game of Thrones: Season 7 -boxin arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Kuka on suosikkisi Game of Thronesissa?

2. Entä kuka on inhokkisi Game of Thronesissa?

3. Kuka mielestäsi tulee lopuksi saamaan paikkansa valtaistuimella?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 11.12.2017 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.

Kuvagalleria: 


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016