KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: WE WILL ROCK YOU: Osallistu Bohemian Rhapsody -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Ma, 18/03/2019 - 07:45

FilmiFINin ja FOX-Paramountin Bohemian Rhapsody kilpailu on päättynyt. Onni suosi tälle kerralla kilpailuun osallistuneita Turusta, Oulusta ja Nokialta, missä nyt päästään nauttimaan huippumusiikilla täytetystä laatuleffasta. Onnea voittajille ja kiitokset myös kaikille osallistuneille.

Elokuvan loppuun vienyttä ohjaajaa kysyttäessä kaikki vastaajat tiesivät, että Dexter Fletcherhän se oli, joka Bohemian Rhapsodyn maaliin lopulta toi. Myös Rami Malekin läpimurtosarja Mr. Robot oli hyvin tiedossa.

Queenin parasta biisiä etsittäessä äänet jakaantuivat muutamallekin vaihtoehdolle. Tarjolle tuotiin mm. I Want To Break Free, Another One Bites The Dust sekä Don´t Stop Me Now, mutta voiton vei varsin vahvalla kaulalla leffan nimikkokappale Bohemian Rhapsody.

 

Neljä Oscaria voittanut, loistava Bohemian Rhapsody, julkaistaanDVD:nä ja blu-rayna 18.3.2019, joten FilmiFIN ja Fox-Paramount kutsuvat sinut mukaan Queenin musiikin täyttämälle matkalle seuraamaan yhden kaikkien aikojen suosituimman rockbändin tarinaa.

1970-luvun alussa nuori Farrokh Bulsara työskentelee Heathtrown lentokentällä matkalaukkulinjalla, mutta taiteellisesti multilahjakkaan nuoren miehen suunnitelmissa siintää aivan jotain muuta. Pubi-illan jälkeen nimensä Freddie Mercuryksi vaihtanut Farrokh tapaa kaksi nuorta miestä, kitaristi Brian Mayn ja rumpali Roger Taylorin, joiden bändi on vaillla solistia. Vielä kun basson varteen löydetään John Deacon, syntyy jotain, joka tulee muuttamaan rockmaailman. Syntyy Queen, yksi kaikkien aikojen suositummista rockbändeistä. Maailmankiertueet ja miljoonia myyvät albumit seuraavat toisiaan, mutta 1980-luvulle tultaessa Freddien elämäntapa, huumeet, alkoholi ja vakava sairastuminen uhkaavat tuhota koko orkesterin. Yhtyeen paluu omaan majesteetilliseen ylhäisyyteensä koetaan 13. heinäkuuta 1985, jolloin bändi kokosi rivinsä esiintyäkseen Live Aid -konsertissa.

Loistavaa musiikkia tulviva Bohemian Rhapsody on hauska, dramaattinen ja paikoin myös äärimmäisen koskettava elokuva, elämys, jonka Brian May uskoo kelpaavan myös Freddie Mercurylle. Olen asiasta täysin samaa mieltä. God Save The Queen. Lue myös Brian Mayta näyttelevän Gwilym Leen eksklusiivi haastattelu. Löydät sen täältä.

Kilpailu

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana 3 (kolmen) Bohemian Rhapsody -elokuvan arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä mielestäsi on Queen -yhtyeen paras kappale?

2. Vaikka Bohemian Rhapsodyn ohjaajaksi onkin kreditoitu Bryan Singer, kuka itse asiassa ohjasi elokuvan loppuun?

3. Mistä tv-sarjasta Rami Malek on tuttu?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite sekä PUHELINNUMERO) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 18.3.2019 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.

Kuvagalleria: 


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016