Alkuperäinen nimi: 
The Other Woman
Lajityyppi: 
Julkaisija: 
Valmistusvuosi: 
2014
Valmistusmaa: 
Ohjaaja: 
Käsikirjoittaja: 
Musiikki: 
Tuottaja: 
Ikäsuositus: 
7
Kesto: 
110
Se toinen nainen
Jussi U. Pellonpää, To, 24/04/2014 - 00:00

Elokuva
Kun hyvää uraa luovalle asianajajalle Carlylle (Cameron Diaz) selviää, että hänen ihana poikaystävänsä Mark (Nicolaj Coster-Waldau) onkin naimisissa Katen (Leslie Mann) kanssa, petetyt naiset päätyvät sattumalta yhteen miettimään kokemaansa. Vielä kun ryhmään löytyy se Markin kolmaskin toinen nainen, Amber (Kate Upton), kostonhimoinen trio punoo suunnitelman, mikä ei lupaa hyvää angsteja aiheuttaneelle auervaaralle.

Nick Cassavetesin Se toinen nainen alkaa kivan raikkaana kostokomediana, mutta hyytyy pian tuttuja latuja hiki päässä hiihtäväksi kimpuksi kliseitä. Vaikka läpässä piisaakin muutamia oivalluksia, kommelle lipsahtelee pahasti lainaamon puolelle ilman omaperäisyyttä. Jos ja kun vakoilukohtausten taustalle ympätään Lalo Schifrinin legendaarinen Mission Impossible -teema ja kostokimara käsittää niinkin uudet keksinnöt kuin ulostuslääkkeen ujuttaminen drinkkiin tai shampoon vaihtaminen karvanpoistoaineeseen, ollaan hyvin syvällä siinä suossa, jonne niin monet komediat ovat ennenkin uponneet.

Pientä plussaa tuo valloittava Leslie Mann vaimosta varsinaiseksi hornanhengeksi muuttuvana Katena, jolle siipan sutinat kasvattaa otsaan terävät sarvet. Cameron Diazin kyyninen lakinainen Kate tasapainottaa Mannin hyperenergistä hysteerikkoa, mutta kummallekaan ei Melisa Stackin käsikirjoituksesta löydy sen enempää tunnetta kuin sieluakaan. Uikkarimalli Kate Uptonin panos ryhmään on lähinnä muodollinen.

Sivummalla Taylor Kinney on Katen kiva velipoika Phil ja Don Johnson Carlyn isäukko Frank. Humpuukitähti ja jonkun sortin laulaja Nicki Minaj lähinnä nolostuttaa roolissaan Carlyn sanavalmiina sihteerinä Lydiana. Nicolaj Coster-Waldauta ottavana osapuolena käy lähinnä sääliksi.

Yhteenveto
Konservatiivinen ja jo teatterin ulkopuolelta käänteiltään arvattava kohellus ei täytä kunnolla edes ns. chickflickin vaateita, sillä siinä ei ole romantiikan häivääkään. Toinen tähti menee shown pari kertaa varastavalle tanskandogille Thunderille.

Anamorfinen: 
Anamorfinen
Levymäärä: 
0
Arvosana DVD:lle: 
Arvosana kuvasta: 
Arvosana äänestä: 
Arvosana bonusmateriaaleista: 
Pakkotekstitys: 
On
Kuvagalleria: 

Lisää uusi kommenttiCopyright © FilmiFIN 2004 - 2016